Smart düþerse burayý zor kaldýrýrlar gýbý geliyor bana smartýn düþmeyip dengeli kalmasý lazým...
Smart düþerse burayý zor kaldýrýrlar gýbý geliyor bana smartýn düþmeyip dengeli kalmasý lazým...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
***RYSAS* *KFEIN* *FONET*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
***RYSAS******KFEIN******FONET*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu )
Ýlgili Þirketler [FONET, KFEIN, RYSAS]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda FONET.E KFEIN.E ve RYSAS.E paylarý 06/12/2019 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 20/12/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir. Piyasa yapýcýlý sürekli iþlem yöntemiyle iþlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat iþlem yöntemi uygulandýðý süre boyunca piyasa yapýcýlýk faaliyeti yapýlmaz.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/802127
BIST
(05/12/2019 - 18:58:13)
Arkadaþlar smart a burut bügünmü geldi daha öncemi geldi
smart yarýn taban yerse bence sanmam korkutabilir !!!!
Smart dan cýkanlar cafe gelecek tahminim buda 4 katlasýn bakkal hesabý kým nereye gýderse bürüt dirit yaparsa yapsýn ..........![]()
Smarta brut gelmiþ bence bu kadar çýkan hissede olumlu en azýndan istedikleri gibi mal çýkamazlar.. Gerçi bunlar ne zaman brut geleceðini biliyorlardýr bu iþi profesyonel yaparlar... Þöyle bir soru geliyor aklýmýza madem mal çýkacaklardý ve bugun brut geleceðini býlýyorlardýysa neden bugunde senedý aldýlar... Bizimde sureklý tavan açýp kapamamýz bana yarýn için umit verdý ama herþey sabaha deðiþebilir...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Bir ay gibi kýsa süre içinde yüzde 350'den fazla primlenen Smartiks Yazýlým (SMART) hisselerinde yukarý yönlü sert fiyat hareketleri bugün de dikkat çekiyor.
5 Kasým tarihinde piyasa kapanýþýný 2.55 liradan yapan SMART, tam bir ay sonra bugün (5 Aralýk) tarihinde 11.55 lirayý test etti. Bu iki deðer baz alýndýðýnda prim %350'yi aþtý.
bu borsa gündemin haberi bu kaynaða güvenmeyin yalancý ...........
Reis guvenmýcek birþey yok, haber doðru bende 1 lot smart almýþtým... Bende de 350 kar gosteriyor satmadým kar cebe yakýþýr diyip yarýn satacam
...
Yer Ýmleri