Dün akþam paylaþmýþtým çok þükür yanýltmadý beni patron olacak...... neyse aðzýmý bozmayayim da günaha girmeyeyim.Redmi Note 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün akþam paylaþmýþtým çok þükür yanýltmadý beni patron olacak...... neyse aðzýmý bozmayayim da günaha girmeyeyim.Redmi Note 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ardyz 54 tl, kfein 21 tl. patron farký 33 tl![]()
Bu patron bu hissenin baþýnda olduðu sürece hisse spekülatif olmanýn ötesine geçemez.piyasa adama güvenmiyor.
Redmi Note 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim çocuða harçlýklarýyla bir miktar aldýk attýk kenara bakalým...![]()
Son düzenleme : oscar77; 26-01-2021 saat: 15:54.
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
** KAFEÝN YAZILIM HÝZMETLERÝ TÝCARET A.Þ. *** KFEIN *** Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Kayýtlý Sermaye Tavaný Geçerlilik Süresinin Uzatýlmasý ve Tavan Artýþýna
Ýliþkin Tadil Metni Hk.
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? : Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 2021-01-26
Ýlgili Ýþlem : Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmý
SPK Baþvuru Tarihi : 2021-01-19
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi : 2025-12-31
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No : 7
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) : 50000000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) : 200000000
Ek Açýklamalar
19.01.2021 tarihli Özel Durum Açýklamamýzda, Þirketimizmevcut kayýtlý sermaye tavaný geçerlilik
süresinin2020 yýlý sonu itibariyle sona ermesi sebebiyle, 2016-2020 yýllarý arasýnda geçerli olan mevcut 50.000.000 TL
kayýtlýsermaye tavanýnýn, 2021-2025 (5 yýl) yýllarý için geçerli olmak üzere 200.000.000 TL’ye artýrýlmasýna
iliþkinEsasSözleþme deðiþiklik tasarýsý için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýldýðý hususunda bilgi
verilmiþti.SermayePiyasasý Kurulu görüþüne istinaden tadil metinleri ekli þekilde revize edilmiþtir. Ýçerikte bir
deðiþiklikyapýlmamýþ olup, pay gruplarý gösterim formatý revize edilmiþtir.
Yüksek bir bedelsizin ayak sesleri gençler![]()
Yer Ýmleri