Originally Posted by
gercekhisseci
Dostum bence artık sert bir tepki vermez bu hisse.ayni nehirde iki defa yikanilmaz mantigiyla bu sefer sazan bulamazlarcunku 5.07 'den 6.12 ye rölantide gelmiş ve burdan 7.82 ye fiseklemisler. gidecek diye bizde arada atladık.hata ettik.bence 6.10 kademelerinden yine rölantide hergun 5 10 kademe alarak arada kısa duzeltmelerle 7 ye doğru yol alır diye tahmin ediyorum.YTD
bu hisse agresiftir dostum...5 yılda 8 kat büyüyecek yazılım sektörünün geleceği parlaktır...tekrardan agresif çıkacağına inanıyorum...zaten şu anda da ağırlıklı ortalaması olan 6,13 ü altına almıştır...dakikalar geçtikçe alışlar güçlenecektir...endeksin de bir süre daha pozitif olmasını bekliyorum...dolar artık en azından buralarda yatay kalması yeterlidir...zaten doların çıkışı yataya bağlanırsa dolar bazında hisseler çok ucuzladığından hisselerde bir ralli oluşur...
bu ralliden çok iyi fayda sağlayacağına inandığım kafein de gereğini yapar diye düşünüyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri