Son 6 ay baskýlayýp fiyatý kasýtlý olarak düþük tutarsa ve ondan sonra baþvurursa
Felaket tellalý olmak istemem ama
Yatýrýmcýyý koruyacak birþey yoktur eminim bunun için
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Son 6 ay baskýlayýp fiyatý kasýtlý olarak düþük tutarsa ve ondan sonra baþvurursa
Felaket tellalý olmak istemem ama
Yatýrýmcýyý koruyacak birþey yoktur eminim bunun için
%5 in altýnda olmasý korkutuyor beni zaten
Deceunik kendisi baskýlayabilir böylece çaðrý yada ayrýlma hakký fiyatýný daha düþük yapýp cebinden daha az para çýkar
Son düzenleme : paþam; 06-11-2017 saat: 12:46.
Birleþme onayladý. Benim anladýðým her pimas hissemize 0,4933 egeprofil alacaðýz. Bu doðru ise 9,92 * .4933= 4,89 ediyor. % 10 kadar pimas ucuz gibi görüyorum. Bu doðrumudur konuya hakim arkadaþlar beni aydýnlatýrsa çok sevinirim. Saygýlarýmla
Þu anki duruma göre durum aynen dediðin gibi. Birleþmenin tamamlanmasý için yaklaþýk 1,5 - 2 aylýk bir süreç var. Süreç sonunda aradaki fark kapanacak (ya pimaþ artacak ya da egpro düþecek) ve herbir pimaþ için 0,4922 egpro alacaðýz..
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir!!!
0,4933
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Merhaba arkadaþlar. Bugün PÝMAÞ Yatýrýmcý Ýliþkilerinden yetkili ile görüþtüm. Pimaþ hissedarý olduðumu ve ayrýlma hakkýnýn kullanýlacaðý genel kurulun ne zaman yapýlacaðýný sordum. Kesinlikle uzatmak istemiyoruz, 2017 senesi dolmadan mutlaka birleþme tamamlanacak dedi. Bilginiz olsun.
Yer Ýmleri