Tesekkurler sayin cefaks.
Tesekkurler sayin cefaks.
Egpro - Pimaþ birleþmesi þirkete ciddi bir sinerji katacak. Fakat tahtalar bunu fiyatlayamýyor. Yaklaþýk 4 yýl önce piyasanýn bilinen abilerimizden bir tanesi tahtaya büyük umutlarla girdi ve fiyatlamaya baþladý. Herþey iyi giderken birden bire ibre tersine döndü. Malesef bu abimiz 1,55'den 4,60 hareketini yaparken ekonomik olarak battý. Yaklaþýk 1 yýldýr tahtayý birileri yapmaya gayret ediyordu bunlarýnda önüne spk engeli çýktý. Bu hisselerde bir karadüðüm var. Olmuyor. Yapamýyorlar. Belki ilerki dönemlerde bu þansýzlýðý kýracak birileri çýkar. Doðru zaman, doðru yer, doðru yapýcýlar biraraya geldiðinde Egpro hissesi bu fiyatlarda kalmayacaktýr.
Ayrýlma Hakký; kap'a bilgisi düþtü. Vermiþ olduðumuz bilgilerin ne kadar saðlýklý olduðunu görmektesiniz. Hayýrlý olsun. Ortalama fiyat ne çýkar bunun için vaktini ayýrabilecek arkadaþlar var mý ? Sadece 30 günlük Aðýrlýklý Ortalama fiyatý belirlenecek.
Yönetim kurulumuzun 21.8.2017 tarihinde birleþme sürecine dair almýþ olduðu karar doðrultusunda, Uzman Kuruluþ Raporunun hazýrlanmasý ve ayrýlma hakkýnýn kullanýlmasý halinde bu iþleme aracýlýk dahil sair iþlemler için Piramit Menkul Kýymetler A.Þ. ile Finansal Danýþman Kuruluþ olarak sözleþme yapýlmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/627741
Hepimiz için hayýrlýsý olur Ýnþallah. Beklentim aðýrlýklý ortalamanýn üzerinde bir deðer biçilmesi.
Ege Profil, Pimaþ ile birleþme iþlemi ile ilgili Piramit Menkul ile Finansal Danýþmanlýk sözleþmesi yaptý
Ege Profil, Pimaþ ile birleþme iþlemi ile ilgili Piramit Menkul
ile Finansal Danýþmanlýk sözleþmesi yaptý.
Þirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler
verildi:
"Yönetim kurulumuzun 21.8.2017 tarihinde birleþme sürecine dair
almýþ olduðu karar doðrultusunda, Uzman Kuruluþ Raporunun hazýrlanmasý
ve ayrýlma hakkýnýn kullanýlmasý halinde bu iþleme aracýlýk dahil sair
iþlemler için Piramit Menkul Kýymetler A.Þ. ile Finansal Danýþman
Kuruluþ olarak sözleþme yapýlmýþtýr."
Ýlginç bir fiyat politikasý izleniyor.
Birleþme neticesinde doðacak tüm sonuçlar fiyatýn yani 4,50 TL'nin üzerinde olacaktýr.
Egeprofilin sermayesi Pimaþýn sermayesinin 2 katý (72 Milyon - 36 milyon) Yani birleþmede en az 0,5 Egpro hissesi gelecek. 0,70 olursa tabiiki ne ala. Egpro bugün 9,35 TL'den iþlem görüyor. Bugünkü rakamla Pimaþ hissesi minumum 4,67 TL ye tekabul ediyor. Gelelim ayrýlma hakkýna. Son 1 aylýk fiyat ölçüleri olan 4,33 - 5,10 TL arasýndan belirleneceðine göre afaki en kötü 4.50 - 4.70 arasýndan da bu rakam ortaya gelecektir. Peki bu hisse þimdi neden 4,20 TL'den iþlem görür ?
Tahmini haber gelmesine yakýn içerden bilgiyi alanlar bir günde tahtayý fiyatlayacaklardýr. Þimdiden ne toplasak kardýr hesabýndalar. Haberin geleceði güne yakýn ve haber geldikten sonra ayrlma hakkýnýn kullanacaðý döneme yakýn % 15 lik bir hareket olacaktýr. Pimaþýn defteri kapanmadan bir % 15'lik daha hareket göreceðiz galiba son son. Ama ne zaman. Zaman haberin gelmesine yakýn.
Internette böyle bir rapor gördüm. Pimas arsa diye ararsanýz çýkýyor google da. Tüm dokümaný aktarmak istedim olmadý. Isteyen googledan tüm belgeyi görebilir. Arsa için istenen 30 milyon usd denmiþ.
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri