hangi endeksi kullanıyorsunuz diye sorsam bir de ......
hangi endeksi kullanıyorsunuz diye sorsam bir de ......
Sisteminizin performansını test etmediğiniz için nalbantlının getirisine yakın/üstünde bir getiri hedefiniz var diye düşünüyorum...
hisse sayınız 5 civarında olduğundan getiriniz beklediğinizin ÇOK ÜSTÜNDE olacaktır (tabii ki düşüşlerde de daha çok düşecektir).
Erdinç beyin bir örneğinde 2000 yılında başlattığı portföy 2005 e kadar yarıya inmişti mesela..Ama sonraki 10 yılda 138 kat kazançla sonlanmıştı....
Kolay gelsin...
Merhaba Sn Kurtonder,
Girişim ve cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Bilgi-fikir-modelleme-planlama-tanımlama evreleri kolay iş değil.
Öneri getirmek veya daha iyi yapmayı hedeflemek yerine boş boş eleştirmeyi tercih eden büyük bir grup var. Ancak takdir eden; merak eden ; genelde sessizce izleyen de büyük bir grup var. İyi kötüyü yenecek benceKötüler ilgilenmediğiniz sürece de kaba saba olmaya başlarlar ilgi çekmek için. Lütfen enerjinizi yükseltin ve bu insanlara ayda alemde bir patlatın yanıtı; onun dışında hedefinize odaklanın . Buradaki yazı tarzından ve kalitesinden bile; en önemli destek olan iyi niyetli eleştiri , ve köstek olmaya çalışan 'ben yapamadım kimse yapamasın' tarzı eleştiri ayırt ediliyor. Gerçekten başarılı insan tevazu sahibidir, diğerleri şanslıdır.
Saygılarımla
Yer İmleri