yani bu hissede sade kaþru adlý fon mu vardý baþka guruplar yokmuydu donun sattýðý hisseler kim aldý er ya da geç haber akýþý ile hisse tepki verecekr petun haber akýþýnýn sýð olduðu bir hisse
yani bu hissede sade kaþru adlý fon mu vardý baþka guruplar yokmuydu donun sattýðý hisseler kim aldý er ya da geç haber akýþý ile hisse tepki verecekr petun haber akýþýnýn sýð olduðu bir hisse
Deðerli kardeþlerim;Þayet eski borsa olsa , sermayesi kadar kar getiren PETUN'un en az 10-12 tl ile fiyatl*****rdý.
Dün 5,35 kapatan senet bu kara raðmen 5.08'i görüyor.Peki siz mi? yoksa ben mi verdim bu fiyatlara? asla vermedik.Bu kara karþýlýk,bu fiyata hangi ky verir? Senedi veren;her saniye sivri sinek gibi senedin tepesinde olan patronun maþasý spektir.Maksat bizleri çökertmektir.Umudumuzu kaybettirmektir.
Bu þeytanýn danýþmanlarý bugünkü kriz ortamýnýn getirdiði yüksek enflasyon,yüksek faiz ve resesyona girmiþ ekonomimizi fýrsat sayarak bizi vuruyorlar.Bütün mesele bu.
k/y cý kalmadý
kendi çalýyor kendi
oynuyor.
Bunlar Yaþar Bank
bunlarindý batýnca iki
yakalarý bir Aaraya gelmedi.
bu benim yorumum kimseyi baðlamaz.
Y.T.D ÝRONÝ bu yazý
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Yaþarlarýn hisselerini
ALMAYACAKSIN.
bu kadar basit.
Guvenmeyceksin
bunlara .
bu benim yorumum kimseyi baðlamaz.
Y.T.D ÝRONÝ BU YAZI
Kasýt var , teknik göstergeler dönünce arayý kapatýr elbette
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.fitchratings.com/site/pr/10041328
ya bu tahvilden gýna geldi de yapcek biþe yok bu iþ netleþmeden düzelme hayal galiba
Terzico eline ne geçecek 2 ay önceki raporu her sayfaya yayýnlamaktan. Bari biraz utanma varsa rapor yayýnlandýðýnda euro 7.5 TL olduðunu þimdi 6.3 TL olduðu ve arada 250 trilyon borç azaldýðýný hiç mi göremezsin. Hisselerde yaþanan düþüþü sadece rapora baðlayacak kadarda kötü niyetlisin.
Evet þirkete kizabilirsin neden bir açýklama yok, niye kur riskine koruma vs almadýn sor þirkete bizide aydinlat.
Yokasa borsada birçok þirket hissesi %50 deðer kaybetmiþ. þirket hisseleri (türk traktör 80 di þimdi 36, Arcelik 25 þimdi 15, bankalar yazmama gerek yok yarý yarýya düþtü, logo , Ülker , migros, carfursa, Teknosa, Telekom, afyon, gübre fabrikalarý, bagfas, godyear, aksa, Netaþ, Sabancý, ak enerji. Zorenerji, Tat gýda, doðuþ, Marshall boya, Yataþ, Ereðli, Kardemir, Ýsdemir vs vs..belki kafan biraz alýr diye birçok sektörden hisse örneði verdim. Bunlardami fich veya pic raporu ile mi düþtü ve düþüyor. Kardeþim genel beklenti 2019 zor geçeceði ve birçok sektör için sýkýntý olacaðý yönünde olduðu için þimdiden fiyatliyorlar. Temettü de olmayýnca mevduata kaçýyor.
Borsada beklenti satýn alýnýr gerçekler satýlýr. Belki bu yazýdan biraz olsun birþey çýkarabilirsinde geçmiþ paylaþýmlarý zýrt pýrt paylaþýp durmasýn..
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri