Uzun vadede kar yerine zarar ettiren ender þirketlerden bir tanesi daha. Mantýklý olan yükseldimi çakacaksýn.
Uzun vadede kar yerine zarar ettiren ender þirketlerden bir tanesi daha. Mantýklý olan yükseldimi çakacaksýn.
Benim dediðim aykýrý fikir olmasýn deðil. Olabilir tabii ki ama bu aykýrý fikir adam gibi somut bilgiyle ve rakamlarla olur. Sizin yaptýðýnýz gibi 2-3 günde bir bu adamlara güvenilmez bunlar þöyle bunlar böyle diyerek hep ayný þeyleri söyleyerek deðil.
Ayrýca Borsada 400'e yakýn þirket var en az 300 tanesi son 1 senede hep kaybettirdi. Onlarýn da sayfasýna girip ayný þeyleri yazýyor musunuz ? Ama nedense devamlý Pýnar ve DYO sayfasýndasýnýz.
Mesela Viking kaðýt da Yaþarlarýn ama son birkaç haftada %40 prim yaptý. Bugün de tavan oldu. O da Yaþar þirketi. Yarýn öbür gün PETUN da giderse ne diyeceksiniz ?
Eðer elinizde somut bilgi varsa paylaþýn , yoksa lütfen bu tür saçmalýklar yazmayýn ikide birde.
yýllardýr zarar eden yatýrýmcýsýna bi halt vermemiþ viking bile % 20 yapmýþ al buda yaþarlarýn
viking garantör deðil diyoruztabi ki ondan gidiyor ve zarar ediyor bir gissenin gitmesi için zarar etmesi lazým
Yaþarlar Güven olmaz.
EUR Bont borcunu
daha cevirip ceviremiyeçeðini Açýklamýyor.
Bunlara insanlar Nasýl
Güven sin .
parasýný teslim etsin.
Yaþar Bank Nerde.
Battý Bunlarýn Bankasý
kendi düþen Aðlamaz.
Y.T.D ÝRONÝ bu yazý
bu benim yorumum kimseyi baðlamaz.
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakýnca yaþarýn en temiz kaðýdý
neden satýyorlar
bilmediðimiz z bir þeymi var
Çok enteresan 1-2 kademede 132 bin lot iþlem yaptý ne aþaðý ne yukarý gitti.
Demek ki biri kendi koydu kendi aldý.
Bir oyun oynuyorlar ama göreceðiz.
Saha, Pýnar Et'in Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,31 olarak güncelledi
Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Þ., Pýnar Entegre Et ve Un Sanayii A.Þ. (Pýnar Et) için Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,31 olarak güncellemiþtir.
Türkiye'de Sermaye Piyasasý Kurulu lisansý ile kurumsal yönetim derecelendirme faaliyetinde bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Þ., Pýnar Entegre Et ve Un Sanayii A.Þ.'nin (Pýnar Et) 17.11.2017 tarihinde 9,29 olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,31 olarak güncellemiþtir.
SAHA bu derecelendirme çalýþmasýnda Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (SPK) Ocak 2014 tarihinde yayýnladýðý "Kurumsal Yönetim Ýlkeleri"ni baz alan metodolojisini kullanmýþtýr.
Pýnar Entegre Et ve Un Sanayii A.Þ.'nin (Pýnar Et) kurumsal yönetim ilkelerine verdiði önem, bunu sürekli ve dinamik bir süreç olarak yürütmekteki isteklilik ve bu doðrultuda gerçekleþtirmiþ olduðu iyileþtirmeler göz önüne alýnarak, þirketin kurumsal yönetim derecelendirme notu aþaðýdaki þekilde güncellenmiþtir:
ANA BAÞLIK NOTLARI
Pay Sahipleri 88,18 Kamuyu Aydýnlatma ve Þeffaflýk 94,40 Menfaat Sahipleri 98,33 Yönetim Kurulu 93,42
Toplam 93,09
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Yer Ýmleri