eyvallah hocam zatem kim olduklarýný çözdük. Grup halinde hareket ediyorlar bunlara 1-2 cümle ezberletilmiþ devamlý tekrar edip duruyorlar.
Direk bana hitab etmezlerse cevap yazmam. Kendileri ne isterlerse yazsýnlar.
Ama ben patronun deðil spekülatörün , yada patronla ters düþen bir kuzenleri var. Selçuk Yaþarýn yeðeni , Serhan mý ne , yada bunun adamlarý olduðunu düþünüyorum.
Almýþlar görevi yapmaya çalýþýyorlar ama keþke birþey bilip yapsalar bu görevi. O zaman daha etkili olabilirler.
Yani Yaþarýn diðer þirketlerini borçtan vurabilirler de bari petun için de ayný argümaný kullanmasalar. Baksana petunun borcunun kaç olduðunu bile doðru yerden bakamýyorlar.
Papaðan gibi 100 milyon borcu var 200 milyon borcu var deyip duruyorlar. O zaman git petkime bak kaç milyar borcu var , THY , Pegasus , tüpraþ bunlarýn milyar usd seviyesinde borçlarý var bunlar da mý batacak.
Bilanço okumayý bilmiyorlar , neye nasýl bakacaklarýný bilmiyorlar tutturmuþlar batacak da batacak.
Herhalde kaðýt buralarda dursun da iyice toplayalým istiyorlar. Bir de kendilerini ele veriyorlar. Biri diyor el mi yaman bey mi yaman göreceðiz , diðeri de diyor ki boþuna uðraþma KY bu kaðýdý zýplatamaz. Yani bu itiraftýr , bu kaðýdýn spekülatörü biziz yada bizim aða babalarýmýz , bizden izinsiz bu kaðýt yükselmez.
Hadi bakalým görelim ne kadar yutacaklar.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri