Yazmayý býrakmadan önce ameliyat olacaðýmý yazmýþ olmama raðmen ve senin de muhtemelen bunu okumuþ olmana raðmen,
bu cümleleri yazman seni nasýl bir insan yapýyor ?
Geçirdiðim ameliyat önemli bir ameliyattý ve maalesef tekrar ameliyat olmam gerekiyor.
Aksen bilançodan sonra düþtü. Temel analizden anlayan herkes bilançoda ters gidenin ne olduðunu anlamýþtýr. Maalesef Odaþ ve
Aksen 2018' de bazý iþlemlerimden zarar ettiðim hisseler oldular.
Aksen' de bilanço öncesi aðýrlýðýmý azalttýðýmý da belirtmiþtim ayrýca.
Son 10 yýldaki en düþük yýllýk kazancým 2018' de oluþtu Aksen ve Odaþ yüzünden.
Her þeye raðmen 2018 kazancým %49 , Allah' a þükür.
Tek iþim borsa, neyi doðru neyi yanlýþ bildiðimi, doðru tespitler yapýp yapmadýðýmý, yazýlarýmý okuyanlar "sahip olduklarý akýl ile"
deðerlendirip kararlarýný verirler.
Senin söylediðin gibi uçacak kaçacak diye yorumlar yapmam "nedenlerini yazarým" , kar tahminlerimi yaparým. Tahminlerim gerçekleþmez ya da teknik analiz sat verir ise gereðini yaparým.
Anadolu' dan aldým ve Anadolu' dan zararýna sattým maalesef. Þu anda da Cuma günü aldýðým 15 000 lot var Aksen' de sadece.
Yeni bilançoyu görmeyi bekliyorum, bilançoya kadar alýma devam edebilirim , endekse de baðlý elbette.
Afrika tahsilatýnýn 9 aylýk bilançoda problem oluþturmasý düþüþte etkili oldu.
Bu þirkete , yöneticilerine ben de kýzgýným. Geldiði noktada çok fazla kiþi de kýzgýndýr.
Ama bu kýzgýnlýk nasýl ki bana sana hakaret etme hakký vermiyorsa sana da vermemeli.
"En azýndan dürüst birisini suçlamadan önce haklý olduðundan emin ol"
Kul hakký kimsenin ödeyebileceði bir þey deðil...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri