Þu anda yaþanan düþüþün ivmesine bakýnca yarýn 19-19.20 bölgesinden %5-6 eksi açýp dibine kadar sürecekler kanaatindeyim..kimbilir belki de direkt taban açarlar akabinde yukardan maliyetlenenleri de panikletip satýþ yazmalarýný saðlarlar taban seviyesine.sonra da onlarý yavaþ yavaþ toplarlar..
![]()
GAP var onu alsýn izlemek gerekir %10 marj uygulamasý iyi deðil SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
09:42 itibariyle tavana kadar satýcýlara baktýlar
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ben bu kadar adi bir tahta görmedim ekmek çýkmaz bana
Yapacaðýný yaptýn ama bana ne fayda
iþ-alnus ve meksadaki karaktersizler kasýtlý olarak kac gündür aþaðý cektiler bugün nihayet alýma geçtiler .. spk da izliyor elinde cekirdek..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
406.000 lot var tavanda.a.o.20.43
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri