tosuncuk dolar bazlı,uçurumun kenarında geziyor ama kırmıyorda,
tosuncuk aynı koral ğibi,ky iptal![]()
tosuncuk dolar bazlı,uçurumun kenarında geziyor ama kırmıyorda,
tosuncuk aynı koral ğibi,ky iptal![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
john bidene mektup yazalım,başkası yapsın tahtayı,,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
ister hıjyen uretin ister içine altın koyun.Boş oğlu boş....Nerde antın kuntın kağıt var onlar çıkıyor....Batık sporlar bile sağlam bilançolu kağıtlardan daha ıyı fırsat veriyor...
Ne oldu bu Petun a böyle hiç tepki vermez oldu...derdi ne acaba neyse benim için sıkıntı yok ufaktan alırız ekime ne kaldı şurada...
temettüsüde hiçte fena değil,hemde herkesin iş yapamadıgı bir dönemde,
Takip edenn oldu ise son günlerde sık sık yazdım
petun un gitmesi için ulu unun gitmesi gerek.Oda bilanço olarak beklentinin altında kalınca sonuç bu.Beklemekten öte bişey yok .Bu arada kaçan fırsatlar da ayrı bir konu.75den Tüpraş almadık 90 i devirdi.15gunde %20..bizde borsaciyiz diye geçiniyoruz.
Bu kadar sene borsanın içindeyim, petun kadar karaktersiz, ayakçı kağıt görmedim. Ünvanını Uluun2 olarak değiştirse iyidir. Mazallah abisi taban olsa bu da elli-altmış kademe yiyecek. Yazık gerçekten yazık. Pınar grubu yatırımcılarının en büyük şanssızlığı, sahiplerinin hisselerine zerre kadar sahip çıkmaması. Niyazi Beyin Dardanel' e verdiği desteğin beşte birini verseler bütün grup kağıtları en az % 20-30 yukarıda olurdu. Kısmet bu kadarmış...
https://t.co/Z2ag1arcOw?amp=1
Vakıf fırsattan istifade malı toplamış.
Bari biraz da prim yaptırsaydı, ayıp olmuyormu
İnsan sek.e bakar da biraz sıkılır. / ytd...
Yer İmleri