Peki bu Çamlý Yemde ki zararý hariç tutarsak geçen senenin bilançosuna göre kýyaslarsak Pýnar eti performans nasýl Emirhan06
Peki bu Çamlý Yemde ki zararý hariç tutarsak geçen senenin bilançosuna göre kýyaslarsak Pýnar eti performans nasýl Emirhan06
3000 lot kaldý,onuda karanlýk odada alacak sanýrým.
iþte onu ben de bilmiyorum neden aldý neden sattý. Bir fon 1 haftada hisse satar mý ? KY bile daha fazla bekler. Yaklaþýk 500 bin lira zarar etti 1 haftada. 4.7 milyon lira para yatýrdý , temettü dahil 4,2 milyona sattý. Bir haftada %10 kaybetti.
Bugün satmasa en azýndan artý kapatýrdýk. Neyse en azýndan bu baský da bitti. Çoðunu da tahtacý aldý . Bu da iyi. Tahtacý ne kadar çok mal toplarsa o kadar çabuk yukarý gideriz.
Ýþte hocam onu kaç kere açýkladým burada. Çamlý yemden ilk çeyrek 1 milyon kar katkýsý bekliyordum , 11 milyon zarar geldi.
Bunlarý toplarsan beklentimdem 13-14 milyon az geldi kar. 30 milyon net kar bekliyordum 16 milyon civarý geldi. Yani petunun kendi performansýnda sorun yok. Çamlý yem ve kýsmen de YBP'nin düþük performansý sebep oldu net kar düþüþüne.
YBP'den de en az 5 milyon bir kar katkýsý bekliyordum , 2,5 milyon civarý geldi. Yani oradan da biraz gol yedik. Tüm bunlar beklendiði gibi gelseydi 30 milyonun biraz üstünde bir net kar gelecekti ilk çeyrek. Ama 17 milyonun biraz altýnda geldi.
Ama sorun deðil o balýklar hindiler elbet büyüyecek sene içinde)))))))))))
O zaman o zarar kara dönüþecek ve sene sonu yine 80-90 milyon arasý hatta belki daha fazla kar edecek inþaallah Petun
Þekerbank yani emeklilik fonlarý aldýysa 1 hafta evvel ki malý,
Büyük zarar yazdý emekliler gitti bayramlýk harçlýklarý...
Hocam fonlar için hiç dert deðil ki. Zaten bunlar emeklilerin deðil þu anda çalýþanlarýn bes fonlarý. En yüksek risk ile bile deðerlendirilse bu katký paylarý on yýl sonunda iþletme masrafý kesildikten sonra devlet katkýsý dahil getirisi banka faizinden hallice oluyor. Yani adamlarýn milletin parasý ile istediði gibi trade ediyor. Hesap soran, hesap veren yok...
Yarýn 21.92 üstü kapatýrsak gelecek hafta umutlarý taze tutarýz, inþallah bakalým.
Yer Ýmleri