Originally Posted by
Emirhan06
Ýþin olmazsa bir s...tir git buradan istersen. Oranýn tadýný bozdun bari buranýn bozma.
Arena'da 90-100 tahminini yaparken durum farklý idi , sonrasýnda kur artýþýndan rahatsýz oldum ve sattým. Sattýðýmý da söyledim. Senin dediðin gibi insanlar benim dediklerimle hareket ediyorlarsa , beni dinleyip 60 liradan satmýþ olmalarý lazým. Bu durumda kimse zarar etmedi benim yüzümden. O zaman sana giren çýkan nedir ki oralardan bu sayfalara kadar gelip laf söylüyorsun.
Burada bu sene 80-85 milyon arasý kar hemen hemen garanti. PETUN'da Arena gibi kur riski veya fazla vergi ödeme durumu yok. O yüzden çok daha öngörülebilir bir hisse bu.
120 milyon net karý da 2022 için bekliyorum. Arenada da 2019 ve 2020 kar tahminlerim ve hisse fiyat tahminlerim tamamýyla gerçekleþti bunu herkes biliyor sen de biliyorsun ama fitne fesatlýk aðýr basýyor ruh hastasý olduðun için.
Ýnsanlara 4 liradan hisse aldýrýp 2 sene sonra 60 liraya sattýran bir adama hala daha milleti kandýrdý bu adam diyebiliyorsan sen hakikaten iflah olmaz bir ruh hastasýsýn.
Þimdi defol ve bir daha benimle muhattap olma. Git arena sayfasýna birþeyler yaz eðer bilgin varsa. Sen bu günleri gördüysen neden satmadýn arenalarý da %50 düþene kadar bekledin. Birþey bildiðin yok tek yaptýðýn saða sola saldýrmak.
Buradaki insanlar alýþýk deðil senin gibi manyaklara , o yüzden buraya yazma eðer hissen yoksa. Herkes neyin ne olduðunu biliyor. 6 ayda 40 milyon kar etti bu þirket. 3 ve 4. çeyrekler her zaman daha iyi gelir PETUN'da , buradan 85-90 milyon kar edeceðini tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Bilinmeyen veya beklenmeyen riskleri de yok.
Yer Ýmleri