Emirhan Bey Üstadým yukko.com u çok yanlýþ zamanda kapattýlar o dönemde kapandý sonra covid baþladý.Ama kapanmasý iyi oldu diye hatýrlýyorum o dönemin þartlarýnda zarar ediyordu diye hatýrlýyorum.
Benim korkum Petuna iþin maliyeti yüklenip kar edilirse de ybp ile Tahsilatýn gecikmesi vs.
Sadece endiþemi yazdým.Konuya çok hakim deðilim,kimseyi yanýltmak istemem.
Öyle yada böyle bekliyorum nasýl olsa zaman gösterecek.
Ytd
evet hocam Ocak 2020'de yukko.comu kapattýlar Mart 2020'de covid baþladý , herkes eve kapandý internetten alýþveriþ yaptý herkes. Belki o dönem için para kazanýrdý ama uzun vadede bence yanlýþ yatýrýmdý.
Pýnaronline daha farklý bir sektör. Burada YBP karýþmaz iþe hocam. Bu direk satýþ kanalý. O yüzden zaten alýþveriþ internetten olduðu için tahsilat anýnda yapýlýr.
Benim düþüncem , müþterilere rakip olmamak için çok ucuza vermeyebilir. Gýda lojistiði de pahalý bir iþ olduðundan , toptan satýþa göre çok da karlý olmayabilir bu endiþemi belirttim. Ama görelim sonuçlarý ne olacak orta uzun vadede.
Pýnar et , iþlenmemiþ et sektörüne daha fazla girebilir. Pýnar kasap markasý çok güzel. Bu þekilde tüm marketlere , indirim marketlerine , þarküterilere ve hatta kasaplara bile mal verebilir. Sonuçta markalý , ambalajlý , ve kaliteli ürünler.
Þu halka arz olmayan þirketlerin ile halka arz olan þirketlerin kendi aralarýnda alýþ veriþ yapmasý yasaklanmalý.. Buradan kaybediyoruz hep..
-Hiçbir þey bilmiyorum yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yediðimiz bir Tabak yemek .
Bunun için ah almaya deðermi.
Ne yapayým ben böyle parayý
Dürüs ol .
Dürüs bilanço açýkla.
Gersi boþ dedim ya yediðimiz
Bir tabak Yemek.
Kefenin cebi yok .
Y.t.d Al sat tut tasviyesi deðildir.
Bu yazý ironi dýr.
Ben birþey bilmiyorum SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri