Pek yazan çizen yok , ama ben muhtemelen PETUN da gelebilcek tepkiye engel olan kiþiyimGaliba biraz fazla sayýda PETUN aldým ki , benim pozisyonlarýmý bekliyorlar
ama avuçlarýný yalarlar
![]()
efe78 , bende olaki aþaðýlara sarktýrýrlarsa diye hep aþaðýlara alýþlar giriyorum ama pek aþaðýda yapmaya niyetleri yok gibi.... Sürekli baský koyuyorlar.... bende caným sýkýlýnca çizip atýyorum kenaraZaten senette neredeyse yapýcýdan baþka satýcý yok gibi..... Alýcý ilgiside az..... Bakalým bilançolarý bekleyeceðiz ve gelecek senelerdeki temettü verimlerinin daha iyi olmasýný .... Böylece senetin kelepirliði ortaya çýkacak....
Þirketin karlýlýðý istikrarlý þekilde böyle devam etse , her 3 ayda bir þirketin deðerinin %4 artmasý demek oluyor.... yani þu anda defter deðeri 11.50 olan þirket 8.68 de kapattý. her 3 ayda bir bu karlýlýk devam etse her çeyrekde 45 kuruþ daha deðer artýþý yaþanacak....
Yani Spek hani bendeki pozisyonlarý istiyorsan , onlarý buralardan alamazsýn , aþaðý baský yapýp düþürmeye kalkarsan zaten aþaðýlarda alýþlarýmý görürsünBakalým 6 aylýklar nasýl gelecek , hep birlikte göreceðiz....
------------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir....

Galiba biraz fazla sayýda PETUN aldým ki , benim pozisyonlarýmý bekliyorlar
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri