Bu laðýdý takip eden yok mu ?anlamadým
LG-K420 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu laðýdý takip eden yok mu ?anlamadým
LG-K420 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kagýdý izlemeyi býrak uzun süredir yatýrýmcý olanlar vardý bu sayfada ben gibi...sabýrla inatla biriktirmeye devam...3-4 gün önce 78 den alamadým diye üzülmüþtüm bugun 51 den alým yapmak nasip oldu...hayat iþte sürprizlere her zaman açýk...bakalým bilanço nasýl gelecek fazla zaman kalmadý..
Citi'den bu fiyatlara satan kim (muhtemelen bir fon), neden bu fiyatlardan satýyor, ne kadar daha satacak acaba?
Þu anda kýsa/orta vadede fiyatý etkileyen en önemli parametre bu gibi görünüyor.
YTD
Son iki ayda "KAIROS PEGASUS FUND S.A" yaklaþýk 147 bin lot satmýþ. %5'ten fazla payý olduðu için KAP'ta kaç adet lotu olduðu görülebiliyor.
YTD
teþekürler jtucker...bu dibimiz 7,02 sanýrým oradan yukarý döndü þimdilerde 7,18 lerde yataya döndü...bakalým gelecek günler neler getirecek...bizim hissenin kur farký ya da zararý yazma olasýlýgý nedir acaba bilenler yorum yapabilir mi...
Benim gibi uzun düþünüp ,yeni biriktirmeye baþlayanlar için inanýlmaz fiyatlar,bu fiyatlardan daha çok toplamak isterim.geçen yýlki temettüyü saymazsak ,borsanýn temettü krallarýndan,son 11 yýlýn hepsinde temettü vermiþ ,olmasý gereken toplam kaynak ,ödenmiþ sermaye oranýna bakarsak,16 tl. Olmasý gereken fiyat.ilk bilanço iyiydi,
Ramazan 'dan çýktýk ,gýda sektörünün en iyi bilançolar açýkladýðý dönem 2.çeyrekler gelmek üzere.
Bildiðimiz bu kadar.ytd deðildir.
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haklýsýnýz hgun bu fiyatlar kademeli maliyet yapmak için güzel fiyatlar...maaþdan bugunde 7,17 den aldýk unuttuk fakat kapanýþa dogru kagýdý yukarý çektiler...artýk bilanço dönemine giriyoruz umarým iyi bilanço gelir...biriktirmeye devam...
PNSUT yatýrýmcýsýydým.Bunu da inceledim.Tam anlamýyla kelepir.Sanýrým buradaki mesele þu;
Bu senedin öyle fazlaca alýcýsý yok.Hele bu ortamda.Arkadaþýn bahsettiði fon satýyor ve senet hakimi haklý olarak aþaðýdan almak için senede yüksek fiyattan talip olmuyor.Ben de aslanlarýn avýný çalan sýrtlanlar gibi ufak ufak týrtýklamaya baþladým.Zira fonun satmasý ve spekin senedi aþaðýya çekmesi bizim için de büyük fýrsat.Fonun neden sattýðýna gelince;vardýr bir sebebi ama bu sebep gelecek senet verileriyle ilgili olamaz.Satýcýnýn satmakta zorlandýðý açýk.
Yer Ýmleri