Bende para olsa çize çize almayý seviyorum. Pasife alým yazýp beklemek bana göre deðil. Param olunca bulaþacaðým buna mutlaka![]()
Bende para olsa çize çize almayý seviyorum. Pasife alým yazýp beklemek bana göre deðil. Param olunca bulaþacaðým buna mutlaka![]()
Çok sýð takaslarda 19milyon 318 bin lot sayabilirim... Garanti yatýrým iþyatýrým yapýkredeki mallar muhtemelen þirketin..ciddi paralý bi oyuncu geldiðini hissetseler bence çok yukarý çekerler..þahsi görüþüm her günlük almanýz.500 600 binim olsa bu kaðýda bu halka açýklýkla bulaþmam..Her gün son on dk aþaðýlara tutuyorum..
Son gunlerde sikisma var,10,50-10,60 arasi gidip geliyor,bir hareket olacak gibi...
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elini korkak alýþtýrma mal varken al, 100 bin liralýk malý maksimum 1 seansta toplarsýn o problem deðil bu aralar hacimli seyrediyor. Ha ben giren çýkan tipim diyorsan o para bu tahtaya uygun deðil. Bence fiyat uygun biraz daha ucuzlasýn diye beklemeye gerek yok aksine temettüye minimum 11 liradan girmeli ki 10 altýna düþmesin![]()
Bence öyle deðil. Bu sýralar alacam dedikten sonra gayet de güzel veriyorlar. Þöyle 10.30 larý falan görürse baþka hisse aramaya gerek kalmayacak.
HUAWEI MT1-U06 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hisse hergün mü düþer?
Yaþar gurubunun sa hergun düþer ..
GT-P5210 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri