Originally Posted by
Emirhan06
Bu nasýl bilir kiþilik hocam. 2 günd ebir tüm Yaþar hisselerine girip ayný laflarý yazmak , Yaþar bitti , battý , bunlardan cacýk olmaz , paranla rezil ol , borsa bitmiþtir gibi cümleler kurmanýn neresi bilir kiþilik.
Bir tane rakam , bir tane teknik analiz , bir tane temel analiz , bir tane mali tablo rasyosundan bahsetmeyeceksin , ortaya karýþýk mahalle kahvesi aðzýyla yazýlr yazacaksýn ve bilir kiþi efsane olacaksýn öylemi ?
Kaðýt 10 lirayken bu borcun sorun olacaðýný yazýp arkadaþlar dikkate edin , kurlar artarsa bu kaðýt düþer dese he aferin bunu öngördü derim de 5 liraya düþmüþ kaðýda hala daha laf etmesini anlamam.
Kaldý ki inatla sordum kaç kere bu kaðýtlar sende var mý yok mu dedim ona bile cevap vermedi.
Bu kaðýt sende varsa satarsýn gidersin baþka 300-400 tane daha kaðýt var. Kaðýt yoksa bu nasýl bir psikolojidir ki insan yatýrým yapmadýðý bir kaðýdýn sayfasýna 2 günde bir girip bunlar battý , borcu ödeyemez , falan gibi laflar yazýp çýkýyor. Neden benim aklýma sahip olmadýðým bir kaðýdýn sayfasýna girip yazý yazmak gelmiyor. Bilgi almak için girerim okurum ama yazmam. Hele hele olumsuz hiç yazmam. Yazacaksam da rakamlarla , somut bilgiler ýþýðýnda yazarým. Ýþkembeden sallamam.
Yer Ýmleri