Bence , Pınar süt rasyo ve Ekonomik makro. Düzeyi daha yüksek seviyede...
Bence , Pınar süt rasyo ve Ekonomik makro. Düzeyi daha yüksek seviyede...
Teşekkürler Emeğine
grand y.t.d
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
acemi düşünmeyen kim hocam siz misiniz
Güldürmeyin beni ya. Bu kadar yazınız içinde bir tane rakam , analiz , grafik hiçbir bilgi yok çıkmışsınız kenidinizi üstad görüyorsunuz.
Bir kere kim olduğunuz ve bu sayfada ne yaptığınız belli değil. Neden buradasınız. Her şirketin sayfasına girip yazıyor musunuz.
2500-3000 post yapmışsınız içinde bir tane bilgi yoktur muhtemelen.
Sizin kime hizmet ettiğiniz belli de artık yazmayacağım size cevap vermeyeceğim. Belli sizin kim olduğunuz ama başaramayacaksınız. PETUN'un kötü kağıt olduğuna inandıramayacaksınız kimseyi. En azından beni inandıramazsınız.
Bakın işinize ben 5 lira civarından toplayabildiğim kadar petun topluyayım siz de dilediğinizi yazın çizin.
Bozacının şahidi şıracı hikayesi gibisiniz.
Kalın sağlıcakla
Duyan da sanki hergün milyon lot işlem yapıyordu da bugün 10 bin lot yaptı sanır.
Kaldı ki son dönemde günü 150-200 bin lot işlemle tamamlıyor ki bu rakam petun için fena değil. Zaten ortalamaları belli. Zaten sizin korkunuz da bu. Aman kağıda ilgi artmasın sessiz sessiz buralardan toplayalım yoksa pahalı almak zorunda kalırız.
Kaldı ki işlem hacmi ayrı bir şeydir kağıdın rasyolarının iyi olması apayrı birşeydir. İşlem hacmi istiyorsan git bak batık Çemaş hergün 50 milyon lot işlem yapıyor. Patron gömdü bütün hisselerini KY'ye. Çok KY dostu isenin oraya gidiniz.
Benim tatile gitmeme gerek yok ben çok rahatım akşamları rahat uyuyorum. Petun gibi kağıdı almışım bu fiyatdan dünya batsa ancak benim param batar.
Bence siz buralardan uzaklaşın.
Emirhan sen niye bunlara cevap vermek zorunda hissediyorsun kendini, ben bu foruma 1 daha yazmıcam dedim, bu son olsun, bir insan bir hisseyi ya da bir Grubu bu kadar kötülüyorsa ya çok büyük bir kazık yemiştir. Ya da başka bir acısı vardır, hisse 10 lu fiyatların üzerindeyken bu hisseyi kötüleseler bu adamları taktir edicem, ama hisse dip yapmış, gerçi borsada dip diye bir şey yoktur ama, hisseyi kötülüyorlar, şirketi yerin dibine sokuyorlar, ben bu çakalların 5,25/5,50 seviyelrerinde 50 bin lot malını aldım, 4 lü seviyelere gelsin, arabamı satıp bir 50 bin lot daha alırım, ondan sonra çekilirim kenara, yesinler birbirini diye, bence sende artık bunlarla muhattap olma, ne halleri varsa görsünler.
10 bin lotu beğenmiyordunuz belki 250 bin lotu beğenirsiniz.
Tahtada son 1 haftadır işlem hacmi göreceli olarak arttı. Bu da yatırımcıların yavaş yavaş kağıdın çok sağlam ve ucuz olduğunun farkına vardığını göstyeriyor. Sizin için kötü haber. Hee benim için de kötü haber. Portföyümde PETUN var ama daha fazla arttıracağım 1-2 ay içinde , o zamana kadar buralarda dursa üzülmem yani.
Yer İmleri