Emirhan Bey erbosanı geçen sene söylemiştiniz çok iyi hatırlıyorum o zaman 1 lot pnsüt ile 1 lot erbosan aynı fiyatlardaydı.Fiyatta 20 li fiyat olması lazım.evet hocam haklısın maalesef borsadaki yatırımcı kalitesi çok düşük. Çoğu insan dedikodular ile yatırım yapıyor. Sosyal medya etkisi çok fazla. Bu da kötü niyetli insanların artmasına sebep oldu.
Hiç olmayacak hisseleri sırf ucuzdan pozisyon aldıkları için poh pohlayıp , 1-2 spekülatör ile parlatıp yukarı çekip , yukarıdan reklamını yapıp millete kilitleyen hırsızlarla dolu ortalık.
Hatta bugün bile bana biris abi erbosan al diyorlar ne yapalım dedi. Dedim 20 liradan 85 liraya gittikten sonra mı al diyorlar. Maalesef olay buraya geldi.
Burada biri süt ürünlerinde biri et ürünlerinde türkiyenin lider 2 firması var , güzel de kar ediyorlar , sütün borcu var ama yatırım yaptı ondan dolayı borcu var , etin borcu da yok , birinin 300 , birinin 350 dönüm arazisi var , tesisler son teknoloji , ama gel ghörelim biri defter değerinde , biri defter değerinin de altında işlem görürken , zarardaki , öz sermayesi sermayesinin de altında olan firmalar ise 3*5 defter değerinde işlem görüyor ve bizim cahil yatırımcı hiçbir sorgulama yapmadan üstadlarının dediğini yapıp o pahalı hisseleri alıyorlar bunları görmüyorlar.
Bu arada son 3-4 yazı silinmiş , neden silinmiş anlamadım.
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri