Yani salý günü ve sonrasýnda fiyatýn yükselme ihtimali varmý, bilen arkadaþlar dan görüþlerini rica ederim
Yani salý günü ve sonrasýnda fiyatýn yükselme ihtimali varmý, bilen arkadaþlar dan görüþlerini rica ederim
Anladýðým kadarýyla.özbal
Yoluna.erciyas olarak.devam
Edecek..
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.kralkobra, birleþme olacak fakat daha önce 1.38 tl gibi bir rakam geçti çaðrý fiyatý olarak, son kapanýþ rakamý 1.65 tl, þimdi bu fiyatamý inecek yoksa sermeyesi daha güçlü bir firma ile birleþtiði için fiyat daha da yukarýlarýda görebilir mi ? Konu hakkinda detaylý bilgisi olan arkadaþlar dan rica ederim.
O.fiyata ineceðini tahmin etmiyorum
Birleþmeden.sonra büyük.sermaye artýþý
Bekliyorum.ne zaman olur. Onu
Þirketi.yönetenler.bilir. Ytd
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleþmeden sonra bu kaðýdý
Kolay kolay.alamazsýnýz.
Bu fiyatlar.kelepir. Ytd
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky.kaðýdý kelepirden almaz
Tavan serilerinden sonra almaya çalýþýr.en tepeden aldýktan sonrada kaðýt.
Ya yataða sarar yada düþer
Ondan sonra baðýrmaya baþlar.malesef buna bende
Dahilim.o yüzden.dipten alýp
Uzun bir süre beklemek
En iyisi.
Borsada kaybetmemek için
Malý.alýrken kazanmak lazým
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önceki sayfalarda birleþme için bugünlerde spk dan onay beklendiði yazýyordu. o yüzden spek bir an önce ufak ufak 2 tl nin üzerine atsa iyi olur diye düþünüyorum. bir de yüksek bedelsiz verirse çýkacaðý seviyeleri tahmin edemiyorum ancak spek çok aç gözlü, tek baþýna kimseye kazandýrmadan, gitmek için sabýr testi yapýyor.
Anlaþýlan bizi bayaðý bekletecek fakat 3 leri görmeden kesinlikle beklemeye devam, isterse düþürsün. Þu an spek psikolojiye oynuyor 1.65 1.78 arasý hemen hemen bayaðý bu þekilde devam edecek gibi.aslýnda haberi duyan bu fiyatlardan atlayacak hisseye, ve sabýrlý arkadaþlar mutlaka kazanacak diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri