Originally Posted by
zamanadurdemek
admin sag olsun geçmiþ yazýlarýmý silmiþ demek ki bir kusurumuzu görmüþ ama olsun ben yinede yazayým silsin:
- arkadaþlar halükarda özbal kimin %51 hisse erciyasýn bu durumda erciyas bu yoldan döner mi sizce siz dönermiydiniz
- özbal hiçbir zaman kötü bir þirket olmadý bir masa iki sandelye olmadý sadece özbal üretti fakat eski patronlar borsaya açýk olmayan diðer þirketleri üzerinden yani rc üzerinden iþ gördüler ve bu kadar önemli ve prestijli bir üretim kolunda çalýþan fabrikasý çalýþan kap bildirimlerini takip edenler bilir ellerinde makina parklarý arsasý olan bir þirketi bu hala soktular borsaya açýldý açýlalý kaar açýklamadýlar ama ercaiyas ne yaptý þirketi aldý küllerinden yeniden ayaga kaldýrdý kar açýkladý benim için en kötü seneryo birleþmeme o olsa bile ihtimal vermiyorum tabi erciyas bu þirketi boþ mu býrakýr adamlar þirketi alýr almaz yönetime türkiyenimn iþinde en uzman kiþilerini getirdi bilen bilir o isimleri bilmeyen lütfen araþtýrsýn erciyas ýn özbal ý almadan önceki ve sonraki performansýný burada daha önce paylaþmýþtým ýso ilk 500 içinde neler yaptýðý aþikar boþ konuþmak yerine biraz araþtýralým lütfen
- erciyas bu þirketin zaten yönetiminde bu iþi yapmak istemese baþtan belirlenen fiyat üzerinden þirketi borsadan çekmek isterdi ama onlar kolayý deðil zoru seçtiler bu iþin böyle olacagýný ilk birleþme haberi gelince belirtmiþtim özellikle spk nýn oran hakkýnda zorlayacagýný buradan söylemiþtim önemli degil bence erciyas o oraný 0,40 a kadar çeker gerekirse ne olursa olsun sonuçta kazanan biz olacagýz ben haberi görünce yalan olmasýn sevindim oran artýkça þimdi deðil ama erciyas borsada iþlem görmeye baþlayýnca görecegiz ki bu artýþýn ne kadar bizim için deðerli olacagýný
- bu arada piyasada hisse kalmadý alanlar bizim gibi en az 5,7 ve 10,00 hedefinde olanlar yaklaþýk 2 aydýr yapýlaný burda olan herkes biliyor ancak kendileri alýr kendileri satar bir haftada ister 2,42 olur isterse 3,30 kendi çalar kendi oynar yani sabreden mutlaka kazançlý çýkacaktýr
- ben son hamlenin bilanço ile olacagýný tahmin etmiþtim ama demek ki oyun içindeki oyun bitmiyor matruþka gibi maþallah bakalým mevlam neylerse güzel eyler bize sabýr gerek oda bizde var ögrendik
-sakýn gün içindeki hatta hafta içindeki hareketlere aldanmayýn su akar yolunu bulur
- her zaman söyledim sabredemeyen dayanamayan bir arkadaþýna söylesin birleþme olana kadar ekrana bakmasýn o arkadaþýndan haber beklesin o haber mutlaka güzel olacaktýr
-amacým kimseyi yönlendirmek degil admin kardeþim ama kimseninde zararýna malýný üç beþ çakala kaptýrmasý deðil burdaki ky çoluk çocugunun rýskýný buraya yatýrýyor gerekirse onun için istersen silebilirsin tabi
Yer Ýmleri