2 gün deðil 1 gün sonra satabilirsin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
2 gün deðil 1 gün sonra satabilirsin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ýnternetten iþlem serbest mi
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size bir kötü haber daha...
Hissesi olanlar vatandasliktan çýkartýlýp Uganda ya gonderileceklermis. Tum hisselerine el konulup Erciyas a bedelsiz verilecekmis.
Hak iddia edip dava acamasinlar diye Aidsli kan verilip hastanelerde surunmeleri saglanacak.
Yetmedi mi daha.
98 den beri piyasadayim ben boyle bir uygulama hatirlamiyorum...
Aydinefesi ve diger arkadaslar Allah sabir versin.
Rabýta kardeþim,iyi dileðin için teþekkür ederim.
Vallahi doðru söze ne denir,spk bize takmýþ durumda. Eðer þirket aklý baþýnda davranmýþ olsaydý,bunlar olur muydu ? Cevabýmýz belli.
Peki þimdi kime yaradý bu durum ? Küçük yatýrýmcýya yaradýðýný söylemek ,abeþle iþtigal.
Erciyas birleþmeden vazgeçtik,þirketi batýrýp borsa kotundan çýkaracaðýz desin de herkes rahatlasýn artýk.bi bu kaldý baþýmýza gelmeyen.
Ha bi de kutup ayýsýna dikkat edelim,her an karþýmýza çýkabülür)
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Arkadaþlar brüt takas iyidir hikayeden al sat devri bitti nakiti olan alacak yada baska hissesini satýp nakite geçen alicak önceden hisseyi satmadan açýða alýnýyordu þimdi yok böyle þey bilinçli yatýrýmcý girer hisseye çakal cukal ayýklanýr ytdr
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþýmýza gelen her olumsuzluðu iyilik diye yazmasak...Stockholm sendromundan vazgeçsek... Ýyi olabilcek tek þey birleþme haberidir..O da gelmeyecek bu sene bence..
Eski Ozbak bile zarar yazmamalýydý.Düþünsenize limanýn var boru üretiyosun ve zarar yazýyorsun bunu yapman için ya gerizekalý olman gerek ya da alavere dalavereci olman. Eski yönetim ayak oyunlarý peþindeydi..
Güvenilir Erciyas alýnca umitlenmiþtim ama onlarda ümidimizi kurdaðýmýzda býraktýlar..
2yýldýr birleþemediler..
Spkdan alýnabilinecek tüm cezalarý alarak..Þirketin kötü olan sicilini iyice kötüleþtirdiler.. Teþekkürler .
LG-K430 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Birleþmeyle düzeleceðini defalarca yazdýk brüt takasýn ahlayip vahlayip bir durum görmüyorum gün içinde yuksekden verip düþükden alma iþi bitti para varsa alýnýr ayný gün alýp ayný gün satamaz günlükculer bunun nesi olumsuz söylese bilelim ytdr
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri