Kurmuþsun çarký ky yý sövüþleyip duruyorsunuz.
Ýsminde güzel EMEK ÇÝ KARDEÞ
Kurmuþsun çarký ky yý sövüþleyip duruyorsunuz.
Ýsminde güzel EMEK ÇÝ KARDEÞ
Ged la kafa bulma,.
sizden önce buraya DRC78 nickli uygargil nickli arkadaþlar geldi..
verdiler gazý gittiler..)
mesela drc78 sürekli kademeleri kaldýrýyordu hey gidi..
siz diyorsunuz burayý ele geçirmiþsiniz falan benim elimde bugün itibariyle özbal lotu kalmadý. 2,50den zararýna verdik geçti..
çok az hissem kaldý o da genel kurulda soru sormak için saklýyorum..
bu özbal aldýðýmdan beri borsa tarihinde görmediðim oyunlarýn hepsini gördüm tekrar baþtan yazmim inan yazmaktan sýkýldým..
biz þuan ne yapacaðýz pek:
i bu iþte bize sahip çýkacaðýna inandýðýmýz mercii olan SPK ya gerekli þikayetleri yapacaðýz..
Avukat arkadaþýmýz dosyayý hazýrladý eli kulaðýnda baþvuracak onun haricinde bireysel baþvurularýmýzý yaptýk elimizden bunlar geliyor ne yapalým.. bizler küçük yatýrýmcýydýk ama özbal sayesinde kol bacak kesmekten minik yatýrýmcý olduk.. varsýn olsun..düþtüðümüz yerden kalkarýz ama bir firma bu kadar itibar kaybetmemeliydi..
Birleþme için 3 kere SPK ya baþvurdu 2si oran yüzünden reddedildi son baþvuru ise BECEREKSÝZLÝK yüzünden yürürlükten kaldýrýldý..
Þimdi süreç nasýl iþleyecek o da belli deðil.. Ara yatýrýmcý iliþkilerini yada mail at sor istersen. Robot cevap verir ayný tahtadaki MERRY robotu gibi..
Üstelik yürürlükten kaldýrýlma haberi 13 kasýmda geldi firma bunu 16 kasým gecesi duyurdu.. ve hala o tarihten beri resmi açýklama yok. .Sense þenlik var diyorsun.
Bir yanda SASA dýn patronuna bakýyorsun bir yanda bizim patrona..
bir yanda Sasa nýn rapor hazýrlayan firmasýna bakýyorsun (DELOITTE) bir yanda bizimkine INVESTAZ. .
Br yanda Sasa nýn yatýrýmcý iliþkilerine bakýyorsun diðer yanda bizimkine(3 sene de birleþme raporu hazýrlayamadý)
Þunu da hatýrlatalým
13 kasým ÖZBAL KAPANIÞ 2,65 EN YÜKSEK DEÐER 2,72.. (belkide burdaki çoðu kiþinin maliyeti buydu). muhtemelen benim gibi herkes kol kesmiþtir..
çünkü iðrendi yönetimden de hisseden de.. benim hayalim bu deðildi..
özbal gibi zor durumda olan þirket Erciyas yönetimiyle ayaða kalkar uzun yýllar kumbara hissesi gibi taþýma hayalim vardý.. ancak bu yönetim þekliyle olmayacaðýna karar verdim..
Buna þenlik diyorsan sizin olsun..
Biri dün tavan sonrasý eksiden kapatýr dedi.
O kim di.
burdaki arkadaþlar seni uyarmak için yazmýþtý.. çoðu 6 aydýr burada.. gazcý deðil kimse kýsacasý..
Bu hissenin ciðerini ezberledik..
tavan yaptýðý gün artý kapatmaz dedi arkadaþ ...evet art kapatmadý zaten.. keþke haklý çýkmasaydý diyen arkadaþ.
açýlýþ 2,40 kapanýþ 2,28..
þimdi düne göre kýyas yapacaksýn ama onu salla onu da kaðýt senden utanmýþtýr ondan EKSÝ yapamamýþtýr) %0 deðiþimle kapattý...
bu arada sen haberleri okumak inanmak istemiyorsun ama ortada ne bir baþvuru ne de o baþvuru üzerine bir haber kaldý.. süreç yeniden baþlayacak o da en az 6 ay sürer.
biraz omurga lazým
2.54 ü göre kaðýt kapanýþta 2.25 e kadar indi (yani eksiyi gördü)
tam 29 kuruþ
þu anda eþleþme 2.30 da , büyük ihtimalle öyle kapanacaktýr
altý üstü kaðýt 2 kuruþ attý
bak sana tavsiye , git baþka yerlerde kaðýt pazarla
bu kaðýdýn her bi bokunu biliyoruz artýk
E biliyorsanýz ne geziyorsunuz bu tarlada .
Saf mýsýnýz
Yer Ýmleri