Özsermaye düzeldi acaba A grbna gecebilir mi temmuzda
Özsermaye düzeldi acaba A grbna gecebilir mi temmuzda
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Kısa vade borçlarına baktınız mı?
Seçim öncesi herhangi bir hareket beklemiyorum !
uluslar arası ihaleye göz dik ee şirketin piyasa değerine bak ayıp
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Merhabalar sayın Ümit05 maşallah hala buralardasınız,afiyettesinizdir inşallah.
Size bir soru sormak istiyorum aydınlatırsanız memnun olurum.
Sermaye artırım ve azaltım işlemlerinden sonra şirketin gerçek fiyatı eskiye göre ne oldu yada olmalı ? Acaba ufukta bir birleşme söylentisi varmı?
Bol kazançlar efendim.
valla öncesinde birleşme haberi ile canımıza okudular, çok ah aldılar yalap şap raporlar ile eksik gayrimenkul değerleme ile spk yı kandırmaya calıştırlar, tabiki olmadı ..tek umudumuz artık hakkaniyetli bir işlem yapması.. üstüne bedelli ile özsermayeyide iyi köti topladı, son durumda % 51 ile sermayenin hakimi..erciyası artık el atmalı.. ne olur zaman gösterir
Gerçekleştirilmesi planlanan nakit
sermaye artışı yoluyla , Şirketin finansal rasyoları iyileştirilmek suretiyle ulusal ve uluslararası
projelere girmesindeki engel aşılarak yeterlilik sağlanmış olacaktır. Aynı zamanda Şirketin mali
yapısı güçlendirilerek başta finansman maliyetleri, üretime dayalı kullanılan yardımcı malzeme
ve hammadede tedarik fiyatlarının aşağı çekilmesi, sağlıklı operasyonel finansal nakit
yaratılması suretiyle paydaşlarına kar dağıtımı yapılmasının önü açılmış olacaktır..
bu sözlerinin ardın durup önce ederine getirmelilier hisseyi
Yer İmleri