GÜNDEM
ÖZBAL ÇELÝK BORU SANAYÝ TÝCARET VE TAAHHÜT ANONÝM ÞÝRKETÝ’NÝN 2017
FAALÝYET YILINA ÝLÝÞKÝN 20.07.2018 TARÝHLÝ OLAÐAN GENEL KURUL TOPLANTISI
GÜNDEMÝ:
1. Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý’nýn oluþturulmasý,
2. 2017 faaliyet yýlýna iliþkin yönetim kurulu faaliyet raporu ile baðýmsýz denetim rapor özetinin
okunmasý, müzakeresi ve onaya sunulmasý,
3. 2017 faaliyet yýlýna iliþkin finansal tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaya sunulmasý,
4. Yönetim Kurulu'nun 2017 yýlý hesap dönemine iliþkin kar daðýtýmý hakkýndaki önerisinin görüþülerek
karara baðlanmasý,
5. 2017 yýlýnda görev yapmýþ olan tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin 2017 faaliyet dönemine iliþkin
faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri,
6. Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi, görev sürelerinin belirlenmesi, ücret veya huzur haklarýnýn tespiti,
Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi, görev sürelerinin belirlenmesi, ücret veya huzur
haklarýnýn tespiti,
7. Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince 2018 yýlý hesap dönemi
için baðýmsýz denetim kuruluþunun seçilmesinin onaya sunulmasý,
8. 2017 yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlar hakkýnda tutar ve yararlanýcýlar bakýmýndan Genel Kurul’un
bilgilendirilmesi ve 2018 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi,
9. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince 2017 yýlýnda Þirketin 3. kiþiler lehine verdiði
teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda pay sahiplerine bilgi
verilmesi,
10. Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Ticaret Kanunu’nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý muameleleri
yapabilmeleri için izin verilmesi,
11. Kurumsal Yönetim Ýlkeleri’nin 1.3.6 nolu ilkesi kapsamýnda Genel Kurul’a bilgi verilmesi,
12. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince "Yaygýn ve Süreklilik Arz Eden Ýliþkili Taraf
Ýþlemleri" hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi,
13. Dilekler ve kapanýþ.
ÖZBAL ÇELÝK BORU SANAYÝ TÝCARET VE TAAHHÜT
Umarým kaðýtla ilgili olumsuz bir durum olmazsa haftalýk kapanýþ inþ iyi olabilir
Yer Ýmleri