Borsa tecrübelerime göre hissenin son 10 günlük hareketlerini yorumlarsam (teknik temel vb analizden anlamam, tamamen tecrübe); bu yükseliþler ya silkeleme ve mal toplama, yada yükseltip mal yedirme. ben risk aldým ve belklemeye devam
Borsa tecrübelerime göre hissenin son 10 günlük hareketlerini yorumlarsam (teknik temel vb analizden anlamam, tamamen tecrübe); bu yükseliþler ya silkeleme ve mal toplama, yada yükseltip mal yedirme. ben risk aldým ve belklemeye devam
Birleþmenin bu kadar uzun sürmesi tamamen yönetimin acizliði neyin peþinde olduklarýný anlamýyorum bir rapor hazýrlatmak bu kadar zor olmasa gerek. Beklemenin sebebini anlamýþ deðilim.Bekleyip göreceðiz.
Þahsi yorumlar ým olup tavsiye içermez...
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceki günlere göre kaðýt iyi tutunuyor hacim maþallah
2.68 2.69 a set çektiler yatacak yerleri yok bu o.çlarýnýn
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yada ne bende bekliyom yabanci im yorum okumaktan oreniyom yada ne demeki cok kaybetim hep duserken satmaktań bekleseydim bisey olmazdi artik beklemeye karar verdim deger mi diyorsun yoksa sat kurtul mu
SM-J200F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin bir düzene girmesi için acilen birleþme raporunu adam gibi hazýrlayýp SPK ya göndermesi gerek yoksa bir gün çýkar bir gün düþer oyalanip dururuz birleþmeden baþkasý yalan olur bu hissede birleþme olduðunda sýkýntý biter ytdr
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten hisse de beklenti sadece birleþme, baþka olumlu tek tarafý yok ki, onunda içine ettiler. Belki kuþ taþa deðerde yeniden temiz bir rapor hazýrlanýr ve birleþme baþvurusu olur ümidiyle ben bekliyorum. Yoksa olumlu tek tarafý yok. Ha birde Erciyas gibi sektörde iþi bilen lokomotif bir þirket yönetimi devraldý, belki iyi yönetilir de þirket kara geçer.
Yer Ýmleri