Ozbal celýk boru ve ercýyas celýk boru býrlesmesýne ýlýskýn sermaye pýyasasý kuruluna eklý belgeler eslýgýnde 23/10/2017 tarýhýnde basvuru yapýlmýstýr.
Ozbal celýk boru ve ercýyas celýk boru býrlesmesýne ýlýskýn sermaye pýyasasý kuruluna eklý belgeler eslýgýnde 23/10/2017 tarýhýnde basvuru yapýlmýstýr.
Erbosan alakasý yok kardeþ Erciyas boru olucak erbosan ayrý þirket Erciyas boru ayrý þirket ytdr
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyatý buralarda tutmasý gerekiyor,hesaplama ve ortalamalar bu aralýklara göre hesaplandý.yalnýz hesaplamada gayrimenkulleri yanlýþ görmediysem yine düþük göstermiþler.
Yarýn bi atak yapsýn artýk
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erbosanýn açýlýmýnda Erciyas Çelik Boru A.Þ. yazdýðý için ne zamandýr Erbosan'la birleþiyor zannediyordum. Düzce'li olduðum için E-5 karayolu kenarýnda buluna Erciyas Boru' yuda Erbosan adý altýnda iþlem görüyor zannediyordum. Demek ki bizim Düzce'de kurulu Erciyas boru Özbal'la birleþip halka açýlacak. Bu arada bir-kaç arkadaþta burada çalýþýyor ve üç vardiya harýl harýl çalýþýyorlar. Her taraf boru dolu.
Þimdi oldu aynen dediðin gibi doðruyu görmüþsun Tebrikler
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etraftaki borular ky ye armaðan erciyastan...
KOTASYON BAÞVURUSUDA TAMA. HADÝ SPK ÞÝMDÝ SIRA SENDE.
Erciyas Çelik Boru San. A.Þ. ile Özbal Çelik Boru San. Tic. Ve Taah. A.Þ.'nin birleþmesine yönelik olarak 09.12.2016 tarihinde alýnmýþ olan Yönetim Kurulu kararlarý çerçevesinde (i) 06.04.2017 tarihinde Sermaye Piyasasý Kurulu'na ve (ii) 03.05.2017 tarihinde ise bahse konu birleþme iþlemine gerekli onaylarýn alýnmasý ve sürecin tamamlanmasýný müteakip, Erciyas Çelik Boru San. AÞ.'nin Borsa'da iþlem görmesi talebi ile Borsa Ýstanbul A.Þ.'ye baþvuru yapýlmýþtýr.
Sermaye Piyasasý Kurulu, 04.08.2017 tarih ve 2017/28 sayýlý Sermaye Piyasasý Kurulu Bülteni'nde bahse konu birleþme talebi ile ilgili olarak aldýðý karar neticesinde özetle, Erciyas Çelik Boru San. A.Þ. ile Özbal Çelik Boru San. Tic. Ve Taah. A.Þ.'nin Yönetim Kurullarý alýnmýþ olan ilk birleþme kararýnýn muhafaza edilmesine ve iþleme Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yukarýda anýlan kararý doðrultusunda devam edilmesine karar vermiþ olduðundan, Erciyas Çelik Boru San. AÞ.'nin Borsa'da iþlem görmesi talebi ile Borsa Ýstanbul A.Þ.'ye yapmýþ olduðumuz baþvurunun gündeme alýnarak neticelendirilmesi talebiyle 23/10/2017 tarihinde kotasyon baþvurusuna yönelik dilekçemiz Borsa'ya iletilmiþtir.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla
Yer Ýmleri