Originally Posted by
6 His
Þirketten açýklama bekliyoruz,nasýl bir açýklama yapacaklar bakalým..
Pazartesinden itibaren maðdur olan herkes gereðini yapsýn...
Cumhurbaþkaný Makamýna /Beþtepe
Baþbakanlýk Makamýna /Çankaya
Maliye Bakanlýðýna /Çankaya
2011 den baþlayarak dün geceye kadar olan filmleri iletmek adýna..

Originally Posted by
HEGOMANYA
Þikayetimin konularý
1) 13 kasýmda gelen bildirim için 3 gün beklenip açýklama yapýþmasý suç deðilmidir.
2) bu 3 gün içinde bu haberi alýp hisseyi satanlar için (insider trading ) suçtur..
Kurunlarýn incelenmesini.ve kasým baþýndan beri.
3) Gk da birleþme için yeniden baþvuru yapýlmasýna gerek yok yaaaa oraný deðiþtirsek yetecek diyerek yatýrýmcýyý yanýltan yanlýþ bilgi veren erciyas yönetimi ozbal yönetimi ve yatýrýmcý iliþkileri hakkýnda BÝMER CÝMER VE SPK ya gerekli þikayetleri yapacaðým(neticede tutanaklar ve kayýtlar elimizde)
Ben yandým..siz de yanýn özbal yönetimi ve içerden haber alan ajanlar..
Ýyi akþamlar..
LG-K430 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Originally Posted by
KDZ.EREÐLÝ
syn kardeþim
biz bu aracý kurumlardan satýþ yapanlarý þikayet ettik,siz biliyorsunuz.
sonuç ne mail adresine kopyala yapýþtýr bý yazý hadi yavrum hayýrlý iþler.
Kimi kime þikayet edecen,Ben bunlarý ALLAHA þikayet ediyorum.
Yaþým 47 üç kuruþ para kazanmak için çabalayýp duruyoruz.
benim çoluk çocuðumun hakkýný yiyenin ALLAH bin periþan etsin,rabbim gün yüzü göstermesin.
Þikayet edelim etmesinede bunlara bi þey olmuyor ki.

Originally Posted by
HEGOMANYA
Evet SPKya þikayetler yaðmur gibi geliyor..10a yakýn elinde Özbal olan arkadaþým SPKya þikayette bulundu..
Lütfen elinde ÖZBAL olan tüm dostlar býkmadan 2dksýný ayýrarak þikayette bulunsun..
Bizim 2 yýlýmýzý çalanlara 2 dkka ayýralým..
13 kasýmda gelen haberi 3 gün 5 saat sonra yayýnlayanlarý þikayet edelim..
Bu 3 gün içinde yüklð satýþ yapan AKBANK ZÝRAAT YAPI kredi kurumdan satýþ yapanlarýn araþtýrýmasýný talep edelim..Kurum içi bir haberle mi satýldýlar?
sadece 2 dk zaman ayýralým þimdiden 10 kiþi olduk.100 olýrsak SPK nýn dikkatini çekeriz.
LG-K430 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kimi ne zaman nereye,nasýl,hangi fiil ve delillerle þikayet ettiðiniz önemlidir..
O yüzden yukarýda yazýlanþikayetler den pek sonuç çýkmaz,
Hikayenin öznesi birleþme,
Karar aþamasýndan sonra SPK göndermek için hazýrlarýlan 4 rapor,üç defa SPK gidip dönen birleþme sunumu...
Kasýtlý yapýlan fiil ve eylemler var ERCÝYAS kadar SPK içerisinde fýrýldaklýklar var,piyasa dolandýrýcýlýðý bulunmak da..
O yüzden,Cumhurbaþkanlýðý makamý,Baþbakanlýk, ve Maliye bakanlýðýna göndermek basit ve anlaþýlýr þikayeti yazýlý olarak..Onlar C.Savcýlarýýný görevlendirir zaten..
Benim nazarýmda süre doluyor bugün...
Karþýsýndakini aptal sanan , en büyük aptaldýr..
Yer Ýmleri