A1 Ruchan tahtasýnýn içine ediyor alýyor aldýgýný daha düþügüne satarak tahtayý aþaðýya sürüyor þ....z.
A1 Ruchan tahtasýnýn içine ediyor alýyor aldýgýný daha düþügüne satarak tahtayý aþaðýya sürüyor þ....z.
A1 Ve MARBAS taki þ....ler inþallah kan kusarsýnýz adi þ.......r.nereye getirdiler tahtaya.sözde kayserili sahipleri var 5 para etmezler.
Arkadas ruchan hakkimi neyse nasil yapacaz bunu 3500 tl de 3000 tl zarar gozukuyor ne boktan is bu ne o.c bunlar
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 liralýk ruchan oldu 3,30 kansýz k....kler
Bölünmeden önce elinde hisse olan birileri aydýnlatýcý birþeyler yazabilirmi?
Örneðin kaç lotu vardý,kaç lot oldu ekstra para koydumu?rüchan ne zaman kalkýyor eski haline dönüyor
Bilgi veren olursa seviniriz
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
allahtan çok para yatýrmamýþým benim 3 mayýsta 1034 tl maliyetli özbalým vardý 670 lot. 4 mayýsta 99 lot özbal, 99 rüçhan oldu. o günden beride sürekli düþüyo zaten , dün artýk zor bela rüçhaný 3.38 den sattým 334 tl .
5 gün önceki 1034 tl þuan 334 tl + 99x1.47=145 tl yani param 479 tl oldu. 5 günde ( 2 günüde tatildi )
ne diyim þimdi ? nasýl bir soygun bu ya.
Tecrübeli arkadaþlardan öðrenmek isterim bu rüchan olayý hep böylemi oluyor. yani ilk günden sonra rüçhanlar %30 , %20 hergün düþüp duruyor mu? Öyleyse takip edip ilk bölündüðü gün hangi fiyatsa hemen satmak gerekiyor. Ki zaten rüçhanlarý satýp üstüne bedelli için katmak gereken parayý koydumu ayný maliyetle ayný oranda hisse sahibi olunuyo, saçma bi mevzu gibi geldi bana
Eskiden de bedelli sermaye artýþý öncesi millet mal çýkardý ama sonrasýnda kasaya nakit giriþi olacaðýndan toparlardý.Þimdi þirket batmýþ gibi muamele görüyor.Bu kadar insafsýz olunmaz.Endeks toparlamýþ yüzde1 artýda bari nötr kapat.YTD
Kimse bana speðin bedelli parasýna ihtiyacý var da mal satýyor gibi yorumlarda bulunmasýn en son 30.102015 de bu kaðýt 1.50 altýný görmüþ,sonrasýnda 5 tl üzerini bile görmüþ.Spek buradan malý götürmüþtür.Bunun adý hakikaten kansýzlýk.YTD
Yer Ýmleri