Haftalýk bulten ne zaman yayilandi sayin ekonomistomer
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalýk bulten ne zaman yayilandi sayin ekonomistomer
“Benim kudretimin ulaþtýðý yere onlarýn hayalleri bile ulaþamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Birlesirken, 87 kurustAn hesaplanmaz deðil mi birde hangi kurum uzerinden topluyorlar
Çaðrý fýyatý satýþ olduktan sonra hissenýn son 6 aylýk ortalamasýna göre belirlenýyor 2016 yýlýnda onay çýkmýþ ve o tarýhten onceký son 6 ay hýsse 0,65 kuruþlarý gördüðü zamanlar olduðundan düþük açýklanmýþ...Bizim kýstasýmýz artýk Ercýyas borunun spk birleþimi belgelerýný onaylama tarihi iþlem tamamlanýyor Ozbal tarih olacak...Aydýn efesi arkadaþ önceký sayfada guzel tesbýt yapmýþ Ercýyas hisseleri yükseltecektir birleþim olana kadar netýcede kendýsý 11 mýlyon lota sahip oluyor..
Çaðrý yapacak kurum Garanti Yatýrým isterseniz bir yetkiliye danýþýn...
Fatih Sultan Mehmet
***OZBAL***ÖZBAL ÇELÝK BORU SANAYÝ TÝCARET VE TAAHHÜT A.Þ.( Pay Alým Teklifi Bilgi Formu )
Pay Alým Teklifine Konu Hedef Ortaklýðýn Unvaný : Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Þ.
Pay Alým Teklifinde Bulunan Gerçek/Tüzel Kiþi : Erciyas Holding A.Þ.
Pay Alým Teklifi Fiyatý (TL) : 0,87
Pay Alým Teklifine Aracýlýk Edecek Yatýrým Kuruluþu : Invest AZ Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.
Pay Alým Teklifi Baþlangýç Tarihi : 22.02.2016
Baþlangýç Saati : 09:00
Pay Alým Teklifi Bitiþ Tarihi : 4.03.2016
Bitiþ Saati : 17:00
Çaðrý geçen sene Invest AZ Menk . Deð. üzerinden yapýlýp tamamlanmýþ yeniden ÇAÐRI YAPILMAYACAK...Çaðrýdan sonra Özbal ýn birleþme prosudurlerýný yerine getirmediði için uyarý almýþ artýk süreç sonlandý Birleþme -Devir iþlemi Garanti Yatýrým üzerinden tamamlanacak...Herkes elýndeki ÖZBAL hisesýne birleþme oranýnda ERCIYAS ÇELÝK BORU alacak..
Fatih Sultan Mehmet
Erciyas nire erbos nire))
P10S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dogru oran 0,29 iste bu yuzden bu hissenin tavan gitmesi lazim bir yerde bir sey var ama cozemiyoruz yada birlesne aciklaninca tavan gitse 3 gunde o fiyati yakalar
Yer Ýmleri