13. Gündemin 13. maddesi uyarýnca, Þirket Genel Müdür Vekili Þeniz Günal TURGAN söz aldý. Þirketimiz'in içinde bulunduðu mali duruma iliþkin olarak, Þirketimiz'in kur farký zararlarý nedeniyle Türk Ticaret Kanunu madde 376 kapsamýnda olduðu,2019 yýlýnda yaþanan genel finansal kriz ve ekonomik durgunluk nedeniyle kapasite daraltýmýný ve maliyet kýsýtlanmasýný tercih ettiði, 2020 yýlý içerisinde gerek vagon üretim, gerekse de vagon bakým iþlerine iliþkin olarak, Türkiye'nin jeopolitik avantajý da gözetilerek, pozitif ivmelenme beklediðini,Bu pozitif bakýþ açýsý ile 2020 yýlýnda pozitif geliþmeler beklediðimizi ve yönetim kurulunun bu kapsamda alacaðý tedbirler ile ilgili olarak kamuoyu ile ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli paylaþýmlarda bulunacaðý konusunda pay sahiplerini bilgilendirdi. Bu kapsamda yönetim kuruluna yetki verilmesine katýlanlarýn oybirliði ile karar verilmiþtir.
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
vagon iþler dediði TCDD ihaleleri ile ilgili mi acaba ?
Ulaþtýrma ve Altyapý Bakanlýðý 2020 yýlý Bütçe Raporu'nu TBMM'ye gönderdi. 2020 bütçe raporuna göre, Ulaþtýrma Bakanlýðý 20 demiryolu, 31 suyolu ve 11 havayolu sektöründe olmak üzere toplam 62 projeyi hayata geçirecek.
Bakanlýk bu projeleri hayata geçirmek için 8 milyar 470 milyon TL ödenek ayrýldý. Altyapýda en büyük pay demiryolunun oldu.
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Gene sermaye azaltýmý ve bedelli sermaye arttýrýmý geldi...MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne var ne yok bir arkadas bugün için tavan potansiyeli en yüksek kaðýt demiþ bakalým olacak mý? [IMG][/IMG]
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bedelli ile borçlar baya azalýp bitaz da iþletme sermayesi için nakit býrakýp üretime geçecektir. Bakalým bu þansýný da iyi kullanacak mý yönetim..kendi paralarýný çar çur etmezler inþ.piyasada yardým ederse özbal bal gibi olur inþ... ytd
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye azaltýmýnda nerdeyse hisselerin %90 ý iptal edilecek ve tekrar 1.00 nominal hisse ihraç edilecek. Ýlginç bir süreç olacak.
Hisse iptal ve yeni hisse ihracý arasýndaki zaman diliminde çalkantýlara açýk.
Yer Ýmleri