Ýki arkadaþýmýz itibar puaný vermiþler.teveccühünüz için çok teþekkür ederim.faydalý olduðumuzu düþünmeniz yeterli dostlar.
Ýnþallah bu hisse ,kendine güvenenleri ve yatýrýmyapanlarý sevindirecek uzun vadede.
Ýki arkadaþýmýz itibar puaný vermiþler.teveccühünüz için çok teþekkür ederim.faydalý olduðumuzu düþünmeniz yeterli dostlar.
Ýnþallah bu hisse ,kendine güvenenleri ve yatýrýmyapanlarý sevindirecek uzun vadede.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Korka,korka trade edeyim dedim; 4 kademe zor bekledim geri almak için vallahi)
Yeni hareket seviyemiz; bugün sýký durursa 2.20-2,35 olur inþallah.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Aydýn'ýn neresinden sin
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar artýk kaçan balýk büyük olur modundayýz trade yapayým derken trade olmayýn adamlarýn niyeti ciddi bu saatten sonra bir lotun bile hesabý yapýlýr benden demesi sanýrým ellerinde olmayan bir miktar lot var hala onun için buralarda bekletiyorlar belki trade yaparken yakalarýz diye artýk günlükçülerde çekildiler açýkcýlarda gelmez biz bize kaldýk iki yýl önce demiþtim hedefim 3,00 diye yýlbaþýnda hedefimi 5,00 yaptýgýmý söylemiþtim bakalým her fýrsatta alým yaparým demiþtim bu güne kadar yaptým bu emeklerin karþýlýðýný almadan gitmem miras býrakmaya razýyým anlayýn o kadar
Erciyas ile birlesiyor. Erbosan degil. Erciyas olarak islem gorecek sonrasinda
MI 5 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkadaþým bu kagýt borsada iþlem görmeyen ve Türkiyenin sayýlý boru üretim þirketi olan ERCÝYES boru ile birleþiyor borsada iþlem gören ise ERBOS onla kaþýrtýrmayýn Erciyes TANAP ve bir çok projede ortak RUS gazý için ise biçilmiþ kaftan þirket sahibi Özbalý yurtdýþý sipariþlerini yetiþtiremedikleri için aldýklarýný özbalda yapýlan üretimin özellikle yurtdýþý kaynaklý sipariþlerde deðerlendirildiðini belirtti bir arkadaþýmýz bir önceki sayfada güzel bir örnek vermiþ bu birleþme ile ilgili ülkerin ilk borsaya giriþ serüvenini anlatmýþ kýsaca bakýnca iki olay birbiriyle örtüþüyor bence artýk sabýrla beklemek düþüyor bize trade felan çok riskli pirince giderken evdeki bulgurdan olmayýn sakýn ben bunu bilir bunu söylerim sabreden kazanacak arkadaþlar bu daha emekleme yürümeye baþlamadý çocuk hele sabýr
Yer Ýmleri