Ky korunuyor sanýrým aferin spk sen bizi korumasan ne hale gelirdik acaba
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky korunuyor sanýrým aferin spk sen bizi korumasan ne hale gelirdik acaba
Ben yeniyim arkadaþlar. Cahilliðimi hoþ görün. OZBAL'da cezaya yakalananlardaným. Arkadaþ tavsiyesiyle girmiþtim. Ama merak ettiðim þu: Bazý arkadaþlar 6-7-8 gibi fiyatlardan bahsetmiþ. Birleþme olduðunda kaðýt uçacak havasý var ki birleþme olmamasý için hiç bir neden yok. Yani SPK onayý da gelecektir yakýn zamanda. Buralara gidecek kaðýdý niye almasýn aracý kurumlar, fonlar. Bildiðim biþey varsa o da beklentisi olan kaðýdý hiç bir þey durduramaz. Yanýlýyor muyum acaba. Amacým kötüleme vb. deðil. Bunlar sadece kafama takýlan sorular. Bol kazançlar.
Son düzenleme : ilkerozan; 31-05-2017 saat: 11:40.
Aynen spk olmasaydý b.y bizi nasýl tokatlayacak,düþerken ölü taklidi yapan spk yükselen hisse görünce hemen devreye giriyor.tabi yükselmesini istediði hisselere ses yok.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Spknýn yasaðý ile sadece tahta durgunlaþtý.
2,40 Taban yaptýðýnda birisi kökten kazýdý aldý ne varsa.Eðer ciddi satýþ gelseydi o gün tabaný bozmazlardý.Piyasada kredili malý olan veya bu tarz yasaklardan ötürü hissesini hemen satamayacak adamlar ellerindeki hisseleri satarak farklý kaðýtlara geçiþ yapýyorlar.Bu yüzden de hacimde düþtü alýcý satýcý da.
Ben bu yüzden uzaktan izliyorum.Elimde sadece uzun vade bekletmeyi düþündüðüm hisseleri býraktým.Bugün biraz daha destek attým 2,70 den hatta biraz daha alabilirim.Benim açýmdan beklentisi bitmediði sürece bu kagýt yoluna devam edecektir.
Ama yasaktan ötürü kaðýda olan talebin azaldýðýda bir gerçek.
Bu kaðýtta iþlem stratejisi artýk al sat deðil ,uzun vade beklenti ile iþlem yapan yatýrýmcýlara kaldý diye düþünüyorum.Bu nedenle dezavantajý hacmin ve sert hareketlerin düþmesi diyebilirim ama avantajýda yok deðil.Eðer spk onayý gelirse tahta alým fýrsatý bile vermeden kopup gidebilir.
En iyisi spk onayý bekleyerek yeni þirketin bilançolarýný takip etmek olmalý.
Þirket birleþmesi olduðunda hem lotu azalacak hemde halka açýklýðý düþecek.Ondan sonra istediði gibi at koþtururlar ama önce birleþme olmalý ve yeni sahiplerin sahip çýkmasý gerekiyor.
Birleþme oraný arkadaþlarýn yazdýðý gibi 0,29 gibi oransa zaten birleþme sonrasý fiyat 9 lara gelecek.Elimizdeki hisse sayýsý da 3 te 1 e gelecek.
Beklentisi olan kaðýda sadece dont walk alone derler......
ben bekliycem
Bekledigimiz için düþüyor.Bekliyor,sinirlerle oynuyor.
Spk onayý ne zaman gelir arkadaþlar bilgisi olan varmý.
Yer Ýmleri