arkadaþalr eðer dürüst patronlar varsa kaðýda sahip çýkarlar zira kaðýt toplu onlarda ve az olan ky ye göz dikmemmeliler kendini belli eder bence bugün ya da yarýn büyükseler büyüklüklerini gösterme zamaný bence bu þirket altýn ama sabýr ytd
Özellikle sasa olmak üzere özbalda yaptýðý müdahale ile küçük yatýrýmcýyý koruyan spk ya herkesin tþk etmesi lazým. Bizleri çok iyi korudu.
Son düzenleme : -Taha; 31-05-2017 saat: 17:31. Sebep: düzel
2.06 alým için çok iyi bir destek orayý biraz daha bekliyeceðim alým için hacim kaybolu açýkçýlar ve kredili iþlem yapan grup toz oldu hacimsiz bir 2.10 a sarkma yaþayabiliriz oralardan toplanabilir ancak birleþme ile ilgi onay gecikirse o zaman iþin rengi deðiþebilir.herkese bol kazançlar
nekadar sabirsiz millet olduk ya her ay kucuk kucuk alin esas servet oyle yapilir.Ek dersi alayip alacam yine
Bazý kardeþlerimizden özel sorular gelmiþ.örneðin spk baþvurusu ne zamandý sorusu geldi.
Ortak platformda yanýtlarýný paylaþayým istedim.
@@@@@@
09.12.2016 Tarihli özel durum açýklamamýzda kamuoyuna duyurulan Þirket Birleþmesi Hakkýndaki Yönetim Kurulu Kararýmýz, 12.12.2016 tarihinde farklý þablondan açýklanmasý suretiyle yeniden açýklanmýþtýr. 06.01.2017 Tarihli özel durum açýklamamýzda, birleþme sürecine dair iþlemlere aracýlýk etmek üzere Garanti Yatýrým Menkul Kýymetler A.Þ. ile Sermaye Piyasasý Aracýlýk Sözleþmesi imzalanmasýna Yönetim Kurulumuzca karar verildiði açýklanmýþ olup , ilgili sözleþmenin imzalandýðý bilgisi 11.01.2017 tarihli özel durum açýklamamýzda kamuoyu ile paylaþýlmýþtýr.
06.04.2017 Tarihinde ilgili birleþme iþlemine onay talebiyle Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýlmýþ, 03/05/2017 tarihinde ise birleþme iþlemine gerekli onaylarýn alýnmasýný ve sürecin tamamlanmasýný müteakip, Erciyas Çelik Boru San. A.Þ.'nin Borsa'da iþlem görmesine yönelik Borsa Ýstanbul A.Þ.'ye kotasyon baþvurusu dilekçesi verilmiþtir.
@@@@@@
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Hisse tahmini nerden döner sizce
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yeni taktikleri bu oldu .. ilk gün salmadilar çok.. sonraki gün salýyorlar aþaðý
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri