Arkadaþlar gýrgýrý býrakalýmda bu hacim ne olacak böyle
Arkadaþlar gýrgýrý býrakalýmda bu hacim ne olacak böyle
Bimerden spkya özbalýn baþvurusunun hangi aþamada olduðunu sordum ,
bir iþe yararmý bilmem ama belki cevap verirler.....
Kaðýda hakim olanlar biz küçük yatýrýmcýlarla kedinin fareyle oynadýðý gibi oynuyorlar ! Nedenini bilmiyorum ama SPK kýsýtlamasýndan sonra kaðýt fiyatýnýn bir aþaðý bir yukarý hep ayný fiyatta ( 2.70 =2.80 arasý) kalmasýna özen gösteriyorlar. Gene sanýyorum ki kaðýdýn büyük bölümü bu hakim sýnýfýn elinde. Þimdi yaptýklarý bu varyasyonlarla elimizde kalan kýrýntýlarý da toplamaya çalýþýyorlar. Bu günkü hacme bakarsak artýk bu iþin sonu gelmiþ görünüyor. Daha önceden böyle bir hacim görmedik. Þimdi soruyorum, ayný gün SPK yasaklamasý gelmeden önce kim elinde çok mal çýkardýysa bu kaðýdýn hakimi onlardýr. Þimdi de yavaþ yavaþ ucuz fiyattan yerine koyuyorlar. Bu kaðýdýn üç ayaðý var. Biri eski sahipleri,biri yeni sahibi ve de SPK'deki inside trader ! Kim SPK yok diyorsa bana yasaklamanýn geleceðini dýþarýya kimin sýzdýrdýðýný da söylemek zorundadýr.
Bu yorumum asla AL veya SAT tavsiyesi deðildir.
Hissede bu günkü iþlem hacmi toplam 48431 Lot son yýllarýn en düþük hacimli günlerinden biri bana kalýrsa kasýtlý ve bilinçli þekilde tahta bu haftada baskýlandý fakat bir þey varki ÖZBAL yatýrýmcýsý gerçekten hisseye sahip çýkýyor hisseyi elinde tutuyor bu durum fazla sürmez elbette önümüzdeki hafta hissede seyir fiyat açýsýndan dahada olumlu olacaktýr zaten tahtadaki hisse toplayanlarda biliyorlarki bu fiyatlardan pek mal alamýyorlar unutulmamasý gereken bir hususta endeksin düþtüðü yada yatay gittiði günlerde hisseye ilgi olacaktýr burada ÖZBAL hisse yatýrýmcýlarýný kutlamak gerekiyor hisse satan pek yok ve sýký duruyorlar bunun karþýlýðýný önümüzdeki günlerde yada haftalarda kazanç olarak göreceklerdir.
YTD.
onay çýkana kadar alabildigimiz kar diyorlar.önemli olan hangi fiyattan birleþim olacak ve birleþtikten sonramý yoksa öncemi fiyatý yukarý çekecekler.tam püh noktasý burasý arkadaþlar.....yorumu olan varsa yazarsa, BÝR BEYÝN FIRTINASI YAPALIM.....
O zaman bende aklýma gelen bir þeyi dile getirmek istiyorum. Farzedelim 4 civarý birleþme oldu ve erciyas fiyatý 12-13 civarý bir rakam la borsada iþlem görmeye baþladý, eðer ilk gün serbest marjda iþlem oldu ve fiyat 20 veya 25 civarýna çýksa sizce satýlýrmý yoksa, erciyasýn sermaye arttirimini da beklemek dahada mý kazanç lý olur acaba bizim beklentilerimiz dahilinde, erbos tan yaklaþýk sermayesi 3 kat daha güçlü bir firma için sermaye arttýrýmýný da beklemek gerekirmi. Þayet bu ilk gün serbest marj uygulanýr ise bu onlar için fiyatý dediðim gibi diyelim 25 gibi rakamlara çýkarýp elimizdeki hisseleri almak için bir tuzak olabilir mi. Madem beyin fýrtýnasý mazur görün aklýma geldi yazdým, sizin de görüþlerinizi bekleriz.
Yer Ýmleri