Son 3 haftada %120 prim yapti yatirimcisina kazandirdi
Hayýrlý günler dilerim.Bu ara hisse bakýyorumda.Birleþilecek hisse karlý bi þirketmiþ.Þimdi özbal fksý 30larda.Bu erciyasýn karlýlýðýnýna göre fk ne olur bunda.Ben þöyle 2,3 seneliðine bu hisseyi alsam 100leri bulurmu hisse.Çünkü karlýlýkla fkyý borsa 2,3 senede toparlayabilir.En azýndan yüzde 100 verse bile yeter.Yüksek para ile girmek istiyorum.Yatýrým tavsiyesi deðilde bu karlýlýk artýþý ile normalde fiyat ne olmasý gerekir.O fiyata gelmese bile normalde fiyat ne olabilir.
Erbos 50 milyon kar yazmýþ fk22 özbal 5 milyon kar yazmýþ fk29.Bu yeni ortak erbostan büyük deniyor.Birleþme ile isim özbal olarak kalsa fk ne olacak.Karlýlýk ve fk erbosa göre bi ayarlama çekmek isteycektir sene içinde.Ben bu olasýlýða oynamak istiyorum.Bakalým özbal desteðe gelince alýmlara baþlayacaðým ancak birleþme olursa tam gireceðim çünkü daha önce birleþmeler spkdan red yemiþ deðil mi.
Birleþeceði þirketin Erbosan olmadýðýný biliyorsunuz yazdýklarýnýzdan anladýðým kadarýyla öyle ise bunlarý erbos ile nasýl iliþkilendiriyorsunuz? Bist geneline göre deseniz öyle bir þey yok. 2020 nisandan itibaren 600 bin lira kar açýklayan kaðýdýn 45 kat arttýðýný biliyor olmalýsýnýz. ve bu kadar olmasada bunun gibi 100 den fazla kaðýt oldu. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri