þu mübarek günde tememmin bu 30 binlik takozu koyanýn özbalden bir an önce defolmasýlot anlamýnda yani
þu mübarek günde tememmin bu 30 binlik takozu koyanýn özbalden bir an önce defolmasýlot anlamýnda yani
Onay gelene kadar buralarda oyalanacak sanýrým.
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bariz tahta tutuyorlar.Baþka biþi deðil
sýkýlan satýyor 2,75 lere almak isteyene alma bak gitmez diyo 30 k satýþý koyarak ,
resmen gün öldürüyorlar.
bunlarýn keyfini beklemekten baþka bir çaremiz yok .
Pay alým teklifine iliþkin detaylarý içeren Pay Alým Teklifi Bilgi Formu ve iþbu sürece iliþkin geliþmeler, Sermaye Piyasasý Kurulu onayýnýn ardýndan kamuya ayrýca duyurulacaktýr.
SPK onayýndan sonra belli bir süreç daha iþleyecek o zaman bakalým hisseyi nasýl durdurmayý düþünüyorlar ben þahsen onayýn ertesi günü ERCÝYES olarak açýlacak diye düþünmüþtüm ve bu fiyatlarla birleþmenin biraz mantýksýz olduðuna karar vermiþtim þimdi baskýlamayý daha iyi anlýyorum þahsen bu süreç en az onaydan sonra iki hafta sürer buda hissenin 7,00 gibi fiyatlarda birleþmesini saðlar baþýndan beri düþüncem bu fiyatlardý demekki yanýlmamýþým haydi hayýrlýsý
Bir soru sormak istiyorum arkadaþlar ,
Kapa bildirilen haberleri tararken bir haber okudum sizinle paylaþmak istedim doðru mu anlamýþým ?
Öncelikle özbal'ýn satýlmadan önceki sermayesi eksiye gitmiþ ve þirketin geleceði için erciyasa satýþýna karar verilmiþ.Yani Özbal aslýnda satýlmasa patlamýþ .
Özbal' ýn eski sahiplerine 1,5 milyon dolar verilmiþ.Eski sahiplerinde belli miktarda içeride payý kalmýþ % 4 gibi.
Satýþ sözleþmesinde bir madde koymuþlar.Satýþýn gerçekleþmesinden sonra bedelli sermaye artýrýmý yapýldýðýnda kullanýlmak üzere eski sahipleri adýna þirketin kasasýna 1,2 milyon tl nakit konulmuþ.
Þimdi sorum þu , ben bunu þöyle anlýyorum.Bu þirket erciyas olduðunda bir sermaye artýrýmý olacak kesin.Ama açýklamara bakarsak bu bedelli olacak gibi.Aksi takdirde adamlar 2016 da 1,2 milyon nakit parayý peþin olarak þirketin kasasýna neden koysun .
Bedelli sermaye artýrýmý için saçma olduðunu düþünüyorum erciysýn böyle bir sermaye artýrýmýna ihtiyacý yok ,
Ama böyle bir para anlaþma ile neden verilir ?
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayram öncesi paraya ihtiyacý olanlar bu saatten sonra zorlayacaklardýr bakalým nereye kadar inecegiz dünkü gibi altta destek yoksa kapanýþa süpriz bir taban görebiliriz haydi bakalým bekliyoruz![]()
Yer Ýmleri