Bugünde bülten çýkmayacak galiba
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde bülten çýkmayacak galiba
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaz ayý izin ayý olduðundan dolayý bülten ve onaylar uzayabiliyor ben oyüzden aðustosdan önce onay beklemeyin dedim aðustos sonunu bulabilir birde erciyas boru spk dakilere yedirmediyse olayý uzatabilirler genelde spk dakiler yemeden iþ yapmýyorlar ipe un serebilirler bu konuda bakalým görecez inþ kazanýrýz ama bunlar bezdirmeden para kazandýrmazlar asla ytd
Sn. drc78 Þahsen ben farklý düþünüyorum birleþmeye iliþkin geçmiþ baþvuru süreclerine baktýðýmda þirket 6 Nisan 2017 tarihinde SPK ya baþvuru yapýyor sonrasýnda þirkettekiler onay sonucunu hemen beklyorlarki 8 Mayýs 2017 tarihinde borsaya ERCÝYAS için kotasyon baþvurusunda bulunuyorlar fakat onlarda bilemezdi tabi sonrasýnda SPK revize belgeler istedi akabinde her iki þirket yönetim kurullarý toplanýp gereken neyse yaptý þimdi Spk kararý bekleniyor bence daha kýsa sürede onay gelecektir.
YTD
Son düzenleme : Uyargil; 04-07-2017 saat: 22:46.
Kademeler yýkýlýyo
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar sakýn olalým biz burda sabrýmýzýn tükendiðini belli ettikçe o dahada zorluyor bence bütün düþünceler ayný yola çýkýyor birleþme amma bugün amma yarýn farketmez beklenti mevcut birde þu iþlem yasaðý birleþme ne kadar uzar bilmem ama yasak kalkmasýna 10 15 gün kala tekrar sert hareketler olacaðý kesin artýk bugün artý kapatma umuduyla dün spek artýk buralarýn dönüþ noktasý olduðunu kendide anlamýþ olmalý bu 2,50 altý durumda satýþlarýnýn karþýlanacaðý net bence denemeye cesareti varsa oda sermayeden yer gibi bu seviyelerin altýnda satýcý bulamaz sanýrým ama hala bir iki lotun peþinde ise orasýný bilemem dün ak yatýrýmdan çýkýp iþ yatýrýmdan kapatmýþ yani kendi çalmýþ kendi oynamýþ bakalým bugün neler olacak
zeytin kardeþim derinlik atarsan sevinirim bu arada
Biri hayrina 3 e kadar çizse😀
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 lot la çok rahat taban yaptýrýlabielir. Ayrýca tahtada spek yok bence. Yüklü satým olduðunda devreye giriyor sadece. Buralarda olmasi onunda iþine geliyor ve sadece izliyor
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her geçen gün kademeler aþýrý derecede sýðlaþýyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri