Kaðýtta aktif alýcý yok herkes pasiften alým için bekliyor , doðal olarak iþlemler kitleniyor.spekde kaðýdý istediði gibi baskýlýyor.
Spekin arayýpta bulamayacagý ortam [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kaðýtta aktif alýcý yok herkes pasiften alým için bekliyor , doðal olarak iþlemler kitleniyor.spekde kaðýdý istediði gibi baskýlýyor.
Spekin arayýpta bulamayacagý ortam [emoji16]
Spek sadece korku için üst kademelere takoz koyup korku yaratarak dahada düþecek düþüncesi ile pisikolojik olarak satýþa zorluyor dün kendisi dýþýnda konan lotlarý tek kalemde topladý dediðin gibi fazla müdahale etmek istemiyor yasaktan dolayý þu aþamada ceza yemek istemiyor yoksa haberle beraber kontrolü elinden kaçýracaðýný biliyor iþi þansa býrakmýyor yani sabreden kazanýr hatta buralardan alan olacaksa en fazla iki üç aya iyi kazanacak gibi karar yatýrýmcýnýn ama nedense bir korku var aþýlamayan ERCÝYES hala istenen güveni aþýlayamadý hissede bakalým birleþme haberi ile gelecek yükseliþte SPK nasýl davranacak bakalým ÖZBAL gibi onada bir yasak uygular mý haydi bakalým sabreden derviþ misali sabýr sabýr
Spknýn iþlem yasaðýndan sonra spk tahtada iþlem yapýyormu karar veremiyorum.Hacim çok düþtü ve günlük olarak eksi kapanýþlara devam ediyor.hacim düþtüðü için sýkýlýp satanlardan speðin mal topladýðýný söylemek mantýklý gelmiyor.Muhtemelen elini eteðini çekti.3,00-2,90 arasýnda iþ bankasýnýn sattýðý mal toplanmaya çalýþýlýyor olabilir tabi ama bu kadar hacim düþükken bunun olmasý mantýklý deðil.Tek gerçek var tahtada sabýrla bekleyen yatýrýmcýlar ortaya çýkacak yeni þirketin beklentileri ile tahtada alýcý durumdalar hala.
Dün bir arkadaþ sormuþ elindeki tüm para ile alan varmý diye Evet ben almýþtým.Hatta % olarak sermaye kaça geliyor onu da yazmýþtým.Ama 2,70 altýna kayýnca ben stop yaptým ve takibe baþladým.2,70-2,65 arasý ve dün de 2,55 2,53 arasý verdim .Dün verdiklerim kagýt deðiþtirmek ve tahtadaki adamýn tepkisini görmek içindi.Hiç bir tepki vermedi 2,4 altýna sarkarsa eðer aþaðýda nerede duracaðýný kestirmek zor.Spk yasaðý geldiði gün 72 bin lot ile taban yapmýþ ve anýnda kaýtlarý almýþlardý.Benim gibi kaç kiþi sýkýlýp sattý bilemem ama uzuncu arkadaþlarýn sabýrla beklediðini umarým spk takaslardan görüyordur.
Þuan için hareketli bir hisse de ozbalýn zararýný çýkarttým ama sattýklarýmý yerine kesinlikle koyucam.Bu üçkagýtcýnýn ne kadar aþaðý basacaðýný görmek istiyorum.Sonuç olarak belki spk bülteninde haber geldiði gibi elimdeki hisse miktarýný % 25 e kadar düþürdüðüm için güzel bir kazanç elde edemeyeceðim.Ama bu onay gelse Ayný anda yükselmeye bilir.En kötü spk yasaðýnýn bitiminden önceki hafta geri alamaya çalýþacaðým.Tabi o zaman ne olur bilmem hali hazýrda 40-50 bin lot almak için tetikteyim.
inþ bekleyen arkadaþlar sabýrlarýnýn karþýlýðýný alacaklardýr.
Yer Ýmleri