https://********/b06072017
Screenshot_2.jpg
GÜZEL BÝR GÜN OLMASI DÝLEÐÝYLE...
https://********/b06072017
Screenshot_2.jpg
GÜZEL BÝR GÜN OLMASI DÝLEÐÝYLE...
Günaydýn Ortaklar ,
inþ deniz gibi aldýðýný taþýyamayan adamlar bugün tahtamýza gelmez.....
Ýþ , Ak , Deniz , Garanti Birazda Ziraat Spekin iþlem yaptýðý bazende ufak tefek iþlem yaptýðý bir çok aracý kurum var o nedenle þu aþamada ky nin alýmlarý çok ufak kalýyor SPEK dikkat çekmeden cezanýn kalkmasýna az bir zaman kalana kadar iki ileri bir geri gidecektir cezanýn kalkmasýna kadar SPK dan onay geleceðinide sanmýyorum iyi pazarlýk yapýlmýþ hisse üzerinde ince ince iþliyorlar resmen onun için kendinizi boþuna yormayýn sadece izleyin su akar yolunu bulur birleþmeden önce eninde sonunda bu hisse 5,00 ile 7,00 arasýnda bir rakamlara gelecek her zaman söyledim 7,00 yi görmeden çýkmam ÖZBAL dan olmadý o rakamlara gelmeden birleþti benim için hedef ilk aþama Erciyes=ERBOS daha sonra Erciyes=EGEEN belki hayal gibi ama 3 sene önce hedefim 3,00 tü herkes çok hayalcisin diyordu netice ortada bende zaman çok torunlara ayýrmýþtým bu yatýrýmý
Bu hacimlerle büyük yatýrýmcýlar için %10 düþmüþ %10 artmýþ bir anlamý yok. Ýstedikleri zaman 3 gün tavan, istedikleri zaman 3 gün dip gösterebilirler. Bu nedenle dalgalanmalara kapanýþlara çok takýlmayalým. Beklemeye devam. YTD.
Beklenmedik anda olan güzel þeylerin paha biçilmez olduðuna inanýrým SPEK bize bunu yaþatmayý seviyor o nedenle SPEK e kýzamýyorum biz 2,20 beklerken 2,40 dan 2,70 e taþýdý bekleyen varmýydý o zaman yoktu merak etmeyin zaten herþey yazýlmýþ çizilmiþtir biz sadece seyirciyiz bence keyfini çýkartalým borsada o kadar kýytýrýl hisse var ve çoðu þuan %100 kazandýrmýþ birde ERCÝYESE bakalým kat ve kat deðerli millet tenekeye iki sandelyeye yatýrým yapýyor birleþmeden sonra dikkatleri üzerine toplayacaktýr merak etmeyin hisse ne zaman 3 olacak ne zaman 4 olacak ne zaman artý ne zaman eksi kapatacak bellidir isteseler hisseyi 1,00 e hatta ,20 çekebilirler isteselerde 10,00 hatta 20,00 yapabilirler ama bunlarýn maliyeti karý zararý hesaplanmýþ siz takmayýn bunlarý kafanýza bir bardak çay al eline bazen komedi bazen ekþýn bazen de korku filmi seyrediyorum modunda takýl hedefini koyduysan o zamana kadar ama kýsa vadeci beklemeyi sevmem dersen bak galip in hisselerine bakalmý SPK EUKYO ya bizimkine verdiði cezayý verebilecekmi gerçi bu güne kadar galip in hiç bir hissesine dokunmadýlar ama haydi hayýrlýsý
Yer Ýmleri