Boyle muthis bir sirket kacmaz, ucacak , hemen alayim diye aliyorum, ortalamami yukseltiyorum ,,,hoop bi bakiyorum hisse ortalamamin altina gelmis , ondan sonrada supheye dusuyorum, bu kadar is yalan mi ? Piyasa gormuyor mu ?
Belkide en saglami , gozu kapali alip unutmak , baska turlu cok zor ,bu hisse 150 den asagi inmemeliydi ama aralik basi 90 indi
Boyle bisey olamaz
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
düþüþlerde baya bir ky ye mal verilmiþliði vardý.. 30.01 den itibaren biraz ky sýkýlýp satmýþ sanýrým bir süre daha yataya baðlayacaðýz...
20.12.2023 tarihinde diðer kýsmý(ilk 5 kurumdan sonrasý) %53,28 yani ky ye mal verilmiþ gibi çýkarken..
02.02.2023 tarihinde diðer kýsmý %52,20 yani bu da düþüþte ky %1 oranýnda mal satmýþ gibi adamlar güzel iþlemler yapmýþ.. bakalým...
örnek olarak 06.12.2022 tarihinde diðer kýsmý %50,91 o tarihten itibaren yani 91 liradan 193 ü görmüþ..
yani ilk 5 kurumun %1 lot daha toplamasýný takip edebiliriz. benimkiler tahmin tabi
kaldýki þubat 2. haftasýndan sonra botaþýn yine ihaleleri var
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yatýrýmcýlarýmýzdan gelen sorular doðrultusunda konuyu netleþtirmek adýna aþaðýdaki açýklamanýn yapýlmasý gereði hasýl olmuþtur :
Þirketimiz, Boru Hatlarý ile Petrol Taþýma A.Þ (BOTAÞ) tarafýndan fazlar halinde ihaleleri gerçekleþtirilen Batý Karadeniz DGBH Projesi Çelik Boru Mal Alýmý Ýþi ile ilgili olarak;
-Faz-3 ihalesini 27 Ocak 2023 tarihinde açýklandýðý üzere kazanmýþtýr.
-Faz-2 ihalesi ile ilgili olarak 30 Aralýk 2022 tarihinde gerçekleþtirilen ihaleye de katýlým saðlanmýþ olup, 1 Þubat 2023 tarihinde ihalenin uhdemizde kalmadýðý açýklanmýþtýr.
Sonuç olarak , 1.059.604.827 TL tutarýndaki Faz-3 ihalesi þirketimizin taraf olduðu iþ ortaklýðýnca kazanýlmýþtýr.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
yani diyorki 500milyonu bizim daha ne olsun herhalde![]()
daha önce 30 liralarda incelediðimde her ihaleyi mal çakmak için kullanýyorlar diye uzak kalmýstým. sonra þu faz1 yurtdýþý kapý gelince oralý olmadým sonra detayýna girince iþ iþten geçmiþti
ama haklýsýn geçmiþ cogu kap haberinde mal veriliyordu izlenimi vardý grafiklerinde..
Yer Ýmleri