Aðustostan sonraya kalýrsa spk ya 6 aylýk bilançoyla yeniden baþvurulmasý gerekir diye biliyorum,sanýrým net grubunda benzer durum olmuþtu...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aðustostan sonraya kalýrsa spk ya 6 aylýk bilançoyla yeniden baþvurulmasý gerekir diye biliyorum,sanýrým net grubunda benzer durum olmuþtu...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen koltuklarýnýza yaslanýn ,rahat olun derler ...
Zira günlük çalýþan sipek,oyuncu yok þu sýralar..
Su akacak yolunu bulacak,bu þekilde yapmasalardý,eski Özbal'a mahalle muhtarlýðý ihalesi dahi yoktu,alamazlardý,
Olayýn kamufle hali,eski ve yeni patronlarýn yurt dýþý iliþkilerinde saklý ,
Bedavaya alýnmýþ gibi gösterilen danýþýklý dövüþ bunlar,
Göreceðiz,izliyor ve bekliyoruz þimdilik...
Karþýsýndakini aptal sanan , en büyük aptaldýr..
Sayýn 6 his sizce onay ne zaman gelir Aðustos içinde bu iþ bitermi en geç
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar ne oldu birden böyle bir karamsarlýk, aðustos sonuna kadar yaklaþýk 5-6 bülten çýkar ve spk da bu kadar süre bekleyeceðini tahmin etmiyorum þahsen, çok anormal bir durum yok ise ki onuda bilmiyoruz. Benim tahminin 21 veya en geç 28 temmuz diye düþünüyorum. Fakat iþin içinde spk ile bir iþbirliði var ise o zaman aðustos sonu derim ama inþallah temmuz sonu bu iþ biter.
Ýnþallah
3 Mayýs 2017 de borsa istanbula baþvuru dilekçesi verilmiþti 3 ayin dolmasý 3 Aðustos 2017 de doluyor inþallah erken olur onay iþi hayýrlýsý olsun
Bu Adamlarýn daha çok iþi gücü var en geç Aðustos sonuna kadar her iki Þirket'in Genel kurullarý toplanacak bu yüzden SPK onayýnýn temmuz ayýnýn sonuna kadar gerçekleþmesi þu anda mantýklý görünüyor!
YTD
Baþka eksik belge çýkartmazsa spk ve þirket ek süre istemezse haftaya spk bülteninde yer almamýz gerekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri