:D eyw ,
bu fiyatlarda tutmak için yapýlan satýþlarý neredeyse bu forumdakiler aldý.O yüzden soru iþaretlerim olmaya baþlýyor.Bilinçli bir þekilde tahtaya mal geliyor ve malý alanlar biziz.Böyle olunca kýllandýrýyorlar.
Acaba diyorum devirden sonra eski sahiplerin ellerinde kalan hisseler vardý.Acaba o dengesizler mi satýyor? Yada Erciyasýn patronlarý onlar satsýn diye mi bekliyorlar anlamadým .
Kafamda deli deli sorular ..... Sýrf senorya yazýp çizip oynuyoruz......
bence spek yok bu kagitta .surekli talimat vermesi spek oldugunu anlamina gelmez oldukca yasal bi durum.. ..vegas a katiliyorum. agustos ortasindan sonra olumlu hava olabilir. interent yasagi kalkinca bu al sat talimatlari arasi fark azalir..
Böyle bir tablo en son KLGYO'da yaþanmýþtý.
Çok iyi bir bilançonun geleceði biliniyordu ancak yatýrýmcýlar gene de kararsýzdý, hisse fiyatý yükselmediðinden dolayý. Bilanço geldi, iki günde %37 yaptý.
Þimdi aynýsý OZBAL'da yaþanýyor. Birleþme neticesinde çok güzel þeyler olacaðý herkesce biliniyor ancak yatýrýmcýlar gene de tedirgin.
Bekleyen ekmek yiyecektir.
Ayrýca bu kadar az hacimle, SPK tedbiri altýndayken hissede tahta yapýcýlar pek ortada gözükmez.
Þimdi aklýma geldi, kipa hissesininde migros daki olayý nedeni ile yaklaþýk 4 ay 2 li seviyelerde gezindi, sonrasýn da 3.5 seviyelerine geldi 1 ay sürede. Kipa formunu o dönemde takip etmiþtim, beklenti büyük olmasýna raðmen ve bilinmesine raðmen ky cý tarafýndan, forumdaki yorumlar nedeni ile ben bile tahmin edememistim o kadar çýkacaðýný. Þimdi bizim forum yorumlarý geldi aklýma aslýnda beklenti büyük fakat adamlar kaç aydýr ayný seviyede tutunca psikolojik olarak bizi etkiliyorlar. En iyisi þahsým adýna beklemek diyorum, inþallah tahminlerim beni yanýltmaz.
Þirket gayet þeffaf bir þekilde süreci ve geliþmeleri kamuya açýklýyor bilgilendirme yapýyor, Tahtadaki fiyatlamalar kiþilerin marifeti tahtadaki kiþi yada kiþiler düzgün hareket etseler hisse fiyatý daha iyi fiyat seviyesine gidecektir.
uyargil dostum tahdata iki üç kurum var , speðin adamý sanýyoruz adamlar 3 ten alýp 3,10 da veriyorlar.Bizde adamlarý mal toplamýyorla diye kýzýyoruz neden satýyorsun totoþ diye :D olay bu.
Ýþlem yapanlar muhtemelen bizlerden biri spek mpek yok bu uyuz eþekte.
Yer Ýmleri