gelen haber olumsuzdur fakat brutte olmasý bi þansdýr toparlanma olabilir sonrasý belirsiz
Arkadaþým bir þey söyleyim hisseyi ne zamandýr takip ediyorsun ne bu bilgisizce paylaþým hisse brütte degil bir defa ikincisi Acaba neresini olumsuz gördünüz SPK nýn ky ye daha fazla hisse vermesi ni istemesi mi olumsuz gördünüz bence olumsuz deðil aslýnda sonuç olarak oran artacaksa çokta olumlu geçen hafta yeni rapor istemesi pazartesi açýlýþta hiç tepkisiz karþýlanmýþ ögle arasý haber yeni gelmiþ gibi ýsýtýlýp sunulmasý ile biri bilerek taban satýþ girmesi ile sanki çok olumsuz bir haber gibi algýlanmasýna neden olmuþ fakat cuma kapanýþta 3,24 ile iyi bir kapanýþ olmuþtu bence artýk korkup satýþ yapacak yok burda ancak cuma alýp kýsa süre taþýmak istemeyen kiþiler belki satýþ girerler alýcý gelmeyebilir ve 3,00 civarý açabilir fakat kýsa sürede toparlar ama ben bunu bile tahmin etmiyorum artýk bir lot daha deðerli olacak verilecek oran artacak onun için kimse hissesinden vazgeçmeyecektir zaten 3,00 altýnda mal toplayamayacagýný geçen hafta spek test etti kendi bilir sonuçta Erciyas bu iþi bitirmek isteyecektir þimdi biz oranýn ne olmasý gerektiðini düþünmeliyiz ben 0,4 a yakýn veya biraz yukarýsýnda olur diyorum ama bakalým umarým SPK bu sefer bir oran belirleyerek þirkete bilgi vermiþtir yoksa gitgel süre uzuyor
Drc78 ve Sancaktar yorumlarýnýzý alsak hisseyi çok yakýndan takip ediyor ve alýmlarýnýz mevcut siz ne düþünüyorsunuz Sancaktar 6 - 7 olamdan satmam demiþti Drc78 siz hangi düþüncedesiniz biliyorsunuz sizin düþüncelerinizi takip eden çok deðerli düþüncelerinizi paylaþýrsanýz sevinirim hala destekte olacakmýsýnýz bizlere
Güzel baþlayan cumamýzý zehir eden spk nýn benim hakkýmý koruduðuna inanmýyorum 7 günde %110 giden toplamda 8 sandalye bir kaç masasý olan yada 10 günde %75 e yakýn deðer kaybeden þirketlere yada yöneticilerine ne yapmýþ merak ediyorum,15 temmuzdan sonra özellikle borsada hiç bir þeyin eskisi gibi olmayacaðýna inanan birisi olarak yanýldýðýmý görmek benim açýmdan son derece üzücü bir durum.
yazdýklarým fikir beyanýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir.
Güzel kardeþim yazdýklarýný beðeniyle okudum bu haber çok olumlu daha ne olmasýný bekliyor arkadaþlar ben anlamýyorum 10 bin lot ozbala 3050 lot Erciyas boru hissesi verilecek onay gelirse birde kar payý verselerdi iyi olurdu benden 3.15 e 20 b alýþ veren verur vermeyen kendu bülür ytdr
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyargil kardeþim deðerli yorumlarýný bekliyoruz
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri