Originally Posted by
zamanadurdemek
Bu arada son zamanlarda arkadaþlarýmýzdan 2,70 altýnda satan çok oldu ama olsun kendileri bilir gerçi sattýlar ama onlarda piþman oldular bazýlarý geri aldý ama tabi biraz kaybettiler iþte benim tüm arkadaþlara söylemek istediðim bu iþte bu kaðýt bir anda patlayacak hatýrlayan varsa Erciyas Özbal ý ilk aldýðýnda herkes büyük bir çýkýþ bekliyordi ama adamlar bu günün hesabýna o günden yapmýþlar biraz çýktý hatta yabancý alýmlarý bile gelmeye baþladý hemen bastýlar arka arkaya ortak satýþlarý felan derken hisse nerdeyse geldigi yere döndü sayýlýrdý oralarda epey beklettiler sonra bir atak geldiðimiz nokta bu arada çýkýþta alan ancak 2,50 üzerinde alým yapabildi aramýzda varmý daha aþaðýdan yakalayabilen yoktur sanýrým iþte adamlar ir boþluk bekliyor geçen iyi döktüler yeni baþvuru yönetim kurulu söylentisiyle sonra döndüler KAP ý takip edin Borsa riskli siz birleþmeye oynuyorsunuz diye kývýrmaya kývýr kývýr donsöz oldular bakalým daha ne kadar kývýracak onlar kývýrdýkca ben alkýþ tutuyorum sadece sahne boþ kalmýyor
Yer Ýmleri