Spk bülteni / Oylum
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=17
Spk bülteni / Oylum
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=17
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Neoldu oyununuz mu bozuldu...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Toplam deðeri 4.700.000,00 TL olarak öngörülen yatýrým için Ekonomi Bakanlýðý’na müracaat
edilerek 27.12.2017 onay tarihli yatýrým teþvik belgesi alýnmýþ ve ön görülen yatýrýmýn
3.884.185,61 TL’lik kýsmý tamamlanmýþtýr. Yatýrýmýn kalan kýsmýnýn ise bu yýlýn son çeyreðinde
tamamlanmasý beklenmektedir. Ayrýca 3065 sayýlý KDV kanununun geçici 39. maddesi uyarýnca
sanayi sicil belgesine haiz mükelleflere tanýnan imalat sanayinde kullanýlacak makinalara iliþkin
KDV istisnasý kapsamýnda da 1.095.000 TL’lik yatýrým tamamlanmýþtýr. Son tahlilde bu sene
içerisinde toplam 4.979.185,61 TL’lik yatýrým yapýlmýþtýr. Þirketimizin özellikle yurtdýþý
pazarlarda yüksek talep gören ürün gruplarýnda üretim yapmasýna imkan saðlayacak olan bu
yatýrýmlarla tam kapasite üretimde yýllýk 9.000.000 USD Þirkete ilave ciro saðlanmasý
beklenmektedir. Þirketimiz, bölgesel teþvik kapsamýnda yapmýþ olduðu bu baþvuru ile KDV
istisnasýndan, sigorta primi iþveren desteðinden ve vergi indiriminden faydalanacaktýr.
demek ki bracnor dan gelen para ile yatýrýmlar tamamlanmýþ þimdi ciro 2 katýna çýkacak. ne dersiniz oylumun uyanma vakti geldi gibi.1. çeyrekte 2 milyon kar kaðýdý uçurabilirrrrr
Bu kaðýt kývranýp duruyor patlamak için
Hadi hayýrlý olsun. Haber geldi tahsislide tamam.
Yer Ýmleri