Misal inşaat sektörü,taşeronlar,aracılar,mal verenler,inşaat sektöründen alacaklı olanlar.Seçimden sonra 4 büyük şirketin iflas edeceği söyleniyor. 300 000 müteahit olduğu bunların yüzde 70 inin iflas edeceği söylendi yetkili ağızlar tarafından.Maketten ev alıp evleri ipotekli olanlar,kentsel dönüşümde evi yıkılıp ortada kalanlar,müteahitin iflas edip evlerini teslim alamayanlar ,malından olanlar,müteahitten alacağını alamayanlar, hep saklanıyor ana akım medyada yeterince dillendirilmiyor.
Neyse .
Hepimiz ne dediğimizi ve ne kadar ciddi olduğunu biliyoruz.
Henüz ekonomik kriz çok mevzi.
Allahtan dilerim o düşünülen, çağrılan kriz gelmez.
İktidarda kim olursa olsun (namuslu adaletli becerikli insanlar gelse isteriz tabi) kriz olmasın.
Ha bu kriz ise, buna (sadece kendim için değil), razıyım.
inşaat şirketlerinde yangına birebir katılıyorm sadece firmalar değil emlak piyasasının tamamında yangın var yalan yok ev neredeyse 2 aydır satılık ve tek kişi arayıp sormadı fırsatlarda uçtu gitti elimden 4 den bile doalr alsaydım bugün nereden baksan 45.000 tl artmış halde doalrda duruyor olacaktı param ama şimdi satılsa 2 ay önceki fiyattan satılacak ve ben yaklaşık %15 daha az doalr alacağım. yangın sadece emlakta değil esnafa bakın
bir halt olacağı yok.
https://m.facebook.com/story.php?sto...9370043930871]
Yukarıdaki BETONCU için seçimlerden sonra kopacak zincirdeki en çürük 4 halkadan biri derler . Bunun gibi onlarca olduğunu düşünüyorum.Batacaklar ama yanlış anlaşılmasın batacak olanlar 3 karılı ahlaksızlar değil bunlara milyon lira gömen beton beyinler. UYKUSUZ geceler ve sonrasıda büyük hüsran kaçınılmaz . Hayat acımazsız hele ENAYİLERE hiç acıması yok.
Yer İmleri