-

Originally Posted by
DeliKAN
Bahsettiğiniz "belirsizlik" nedir.
Biraz açar mısınız. ?
Ya da söyle sorayım.. Belirsizlik, kimin CB seçileceği, TBMM'nin sandalye dağılımının nasıl olacağı mıdır.. ?
tekrar seçim olmayacak en önemlisi. ayrıca meclis-başkan çelişkili kanunlar çıkarmayacak. tabi uzun vadede ülkenin iflası normuna döneriz o ayrı.
-

Originally Posted by
harakiri35
tekrar seçim olmayacak en önemlisi. ayrıca meclis-başkan çelişkili kanunlar çıkarmayacak. tabi uzun vadede ülkenin iflası normuna döneriz o ayrı.
Şu anda vakti gelmemiş (tekrar) seçime gidiyoruz..
Son 16 yıldır da, meclis ile başkan(ya da yürütmenin başı diyelim) çelişkiye düşmüyor..
Sanki "Belirsizlik" tanımına uymadı açıklamanız..
Haa.. Bana göre Türkiye'nin önünde büyük bir belirsizlik var.. Hem de çok büyük..
-

Originally Posted by
DeliKAN
Şu anda vakti gelmemiş (tekrar) seçime gidiyoruz..
Son 16 yıldır da, meclis ile başkan(ya da yürütmenin başı diyelim) çelişkiye düşmüyor..
Sanki "Belirsizlik" tanımına uymadı açıklamanız..
Haa.. Bana göre Türkiye'nin önünde büyük bir belirsizlik var.. Hem de çok büyük..
yani 3 ay sonra tekrar genel seçim olmayacak. yoksa zaten martta yerel seçim var. bahsedilen çözülme maksimum sonbahara kadar sürer. sonra tekrar iflasa devam.
zaten bana kalırsa bu seçimin giriş gelişme sonucu artık seçimlen birşey değişmeyeceğinin iyice akıllara kazınmasına yol açacak. ondan sonra bidaa seçim olmuş olmamış belirsizliğide zaten olmaz. inşallah yanılırım tabi.
-

Originally Posted by
harakiri35
yani 3 ay sonra tekrar genel seçim olmayacak.
.
Merak etmeyin.. 3 ay sonra seçim olmaz..
Bu seçimden sonra, 3 ay sonra seçime gidecek kişiyi ya da meclisi sonsuza kadar siler bu millet..
Mecliste çoğunluğu alamadım diye meclisi feshedecek CB'nı veya benden değil diye CB'nı indirecek meclisi bu millet affetmez..
Diye düşünüyorum..
Ama konumuz bu değildi.. "Belirsizlik" idi.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Bu seçimden sonra, 3 ay sonra seçime gidecek kişiyi ya da meclisi sonsuza kadar siler bu millet..
Mecliste çoğunluğu alamadım diye meclisi feshedecek CB'nı veya benden değil diye CB'nı indirecek meclisi bu millet affetmez..
Diye düşünüyorum..
E ama 7 hazirandan sonra ne silmesi secti bidaa millet.
Hocam forumda cok goruyorum "Wishful Thinking" yapiyor insanlar. Temenni ile ongoru birbirine giriyor.
Naparsaniz yapin duygu ile akli/mantigi karistirmayin. Hele hele yatirim kararini asla. Cok zararli cikarsiniz.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Diye düşünüyorum..
Adamin kemik oyu var 100 kere secim olsa alacagi oy ayni olur o siyasi bir ksilik diye dusunmeyin onun baska bir vasfi varmiş onun gittigi camideki görüntüleri bir izleyin ne demek istediğimi anlarsiniZ
-

Originally Posted by
paramanya
Adamin kemik oyu var 100 kere secim olsa alacagi oy ayni olur o siyasi bir ksilik diye dusunmeyin onun baska bir vasfi varmiş onun gittigi camideki görüntüleri bir izleyin ne demek istediğimi anlarsiniZ
daha krizi yeni yaşamaya başladık, ertelenen kamu zamlarından sonra
ve zaman geçtikçe görürüm o kemik oyu, hiç öyle değil bu işler
onu diğer vasfı neymiş ki bu arada..?
-

Originally Posted by
realities
daha krizi yeni yaşamaya başladık, ertelenen kamu zamlarından sonra
ve zaman geçtikçe görürüm o kemik oyu, hiç öyle değil bu işler
onu diğer vasfı neymiş ki bu arada..?
O vasfi sadece akpliler görebiliyor biz goremeyiz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız